Es arī gribētu būt kā rb, bez atbildības, bez stingra grafika, ar stipru augošu finansiālu izaugsmi. — Potential-Soft-3336 Tags:Latvia 5 comments Lūdzu iemet saiti uz pašu rakstu. Var jau netaisīt un kontinentam parādīt, ka esam pastalnieki pie savienības ārējās robežas. Leišiem un Igauņiem vieglāk pa jūru būs savienoties. Uz 2100. gadu pabeigs. Visticamāk. Es domāju ar tādu pieaugumu tur viss notiek pēc plāna un grafika. Tikai ne pēc tā, kas publiskots. Tādas novirzes nevar izskaidrot ar kļūdu, nekompetenci, vai inflāciju. Tipiski Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Var jau netaisīt un kontinentam parādīt, ka esam pastalnieki pie savienības ārējās robežas. Leišiem un Igauņiem vieglāk pa jūru būs savienoties.
Es domāju ar tādu pieaugumu tur viss notiek pēc plāna un grafika. Tikai ne pēc tā, kas publiskots. Tādas novirzes nevar izskaidrot ar kļūdu, nekompetenci, vai inflāciju.
5 comments
Lūdzu iemet saiti uz pašu rakstu.
Var jau netaisīt un kontinentam parādīt, ka esam pastalnieki pie savienības ārējās robežas. Leišiem un Igauņiem vieglāk pa jūru būs savienoties.
Uz 2100. gadu pabeigs. Visticamāk.
Es domāju ar tādu pieaugumu tur viss notiek pēc plāna un grafika. Tikai ne pēc tā, kas publiskots.
Tādas novirzes nevar izskaidrot ar kļūdu, nekompetenci, vai inflāciju.
Tipiski