Moja mami je nekam vpisala svojo številko in sedaj so ji vzeli že 5€.

Piše če se hočem odjavit od sporočil da naj pošljem STOP PLAY, ampak me je strah da ne bi še več denarja vzeli… ima kdo izkušnje s tem?

bani232323

7 comments
  1. Nimam pojma, ampak bi blo pa res kruto, da bi pod splošnimi pogoji pisalo, da odjava pomeni obračun stroška odjave, ki je 10€. Predvidevam pa, da bi bilo kaj takega super nelegalno. Že itak je tole najmanj na meji, če ni preko.

2. Nimam izkušenj, amoak vem, da je težko odjavljat. Najboljš it do ponudnika, boljš menjat cifro kot ta drek plačevat.

3. Iz njihove spletne strani

Obstajajo 3 načini za prekinitev storitve:
    1: Prek SMS: Naročnino lahko kadarkoli prekinete tako, da pošljete STOP PLAY na 3838. Naročnina bo takoj preklicana.
    2: Prek e-pošte: Lahko pošljete e-pošto s številko mobilnega telefona na shoopadoo.sl@silverlines.info.
    3: Prek telefonske linije za pomoč: Stranke lahko pokličejo službo za pomoč uporabnikom na 00386 16001850 (EUR 0,00/min).

4. Ne smejo ti odjavo racunati. Ce slucajno dobis sms da potrdis kaksen strosek odjave ga ne potrdi in kontaktiraj operaterja. Ce ne prides na vrsto v klicnem centru in si na A1 mi pisi zasebno

5. S samim vpisom telefonske številke se ni morala prijaviti na sodelovanje, ker potem bi lahko ljudje vpisovali random telefonske številke. Ali je poslala sms na določeno številko(in potrdila sms) ali je vpisala podatke svoje bančne kartice ali pa je samo scam. Potrebno bi bilo več informacij, kaj je naredila.

6. Sem delal vcasih v klicnem centru. Pošlješ STOP PLAY, če dobiš odgovor da je napačna ključna beseda, pošlješ samo STOP na 3838. Teh dveh smsov nikoli ne smejo zaračunat in jih tudi ne. Po tem pa samo pokliči v klicni center od tvojega operaterja in povej da želiš blokado komercialnih sporočil in ti jo uredijo zastonj. Stalna praksa, vsaj 100 ljudem dnevno smo vsak dan to uredili. Od takrat naprej se pa tudi po nesreči ne more več prijavit na te številke. Vse bo ok, sam če je pa že kakšen sms prišel od njih bo pa naslednji položnici 2,49eur. Samo po tem bo pa mir za vedno.

7. Mene pa skoz neki debili iz HR kličejo vsakič iz druge številke. Fkn idiot ne razume da se mu ne javljam

Leave a Reply