Keď som si pozrel sponzorov brexitu, tak som tam uvidel veľké petrochemické korporácie, ktoré boli brzdené EU reguláciami v oblasti ťažby. Intuitívne by človek predpokladal, že po brexite príde obdobie deregulácie, pravicovej politiky a hospodárskeho rastu.
Nič z toho sa nekonalo. Prišiel covid, chaotická vláda konzervatívcov a následná ľavicová vláda labouristov, ktorá priviedla Spojené kráľovstvo do marazmu o ktorom píšem.
Spoločne sa prekúšeme cez makro pohľad na ekonomiku, pozrieme sa na segment, ktorý z tohoto marazmu môže potenciálne ťažiť a nakoniec sa pozrieme na konkrétnu investičnú tézu. Informácie užívajte s rozumom a urobte si k nim vlastný výskum. -> https://danielkojnok.substack.com/p/investicna-teza-velka-britania-chora
—
QuirkyRooster8406
3 comments
Ale aspon sa zbavili velkej casti poliakov 🙃
Brexit ukazal ako to realne nefunguje. Imigrantov maju za tri prdele, Londyn po zotmeni je na vlastne riziko, migracna vlna tam smeruje neustale, vlada nie schopna problem riesit. Preto mi nejde akosi do hlavy, naco vlastne bol Brexit.
A to nehovorim o tom, ako si blbci svojho casu za premiera zvolili utecenca a starosta Londyna je tak isto utecenec. Gratulujem k uspechu.
Logika level Vodka a Bromhexin.
Cital som ze uvazuju o tom ze by sa nanovo pridali do EU, ale neviem ci to je vobec možné…