sad392

8 comments
  1. To co se teď děje v americe je naprosto nechutné, stejnou měrou je pro mě překvapivé kolik se tady pod jakýmkoliv příspěvkem o násilí ICE, vyrojí zmrdů, kteří situaci bagatelizují a relativizují, popřípadě se stavějí na stranu ICE.

Upřímně jsem vždy nemile překvapený kolik takových duševních chudáků tady na r/czech je.

2. “První výstřel se na videu ozývá až **vteřinu poté,** co se agent s jeho zbraní opět narovnal. Pak jich zazní ještě nejméně dalších devět, jak rekapituluje televizní stanice [CNN](https://edition.cnn.com/2026/01/24/us/invs-videos-show-federal-officer-recovered-gun).

Ta upozorňuje, že vzhledem k chaotické situaci není jasné, zda si agenti uvědomili, že jeden z nich zbraň sebral, zatímco střelec mohl reagovat na předešlý výkřik „Má zbraň!“”

Vteřina je cca reakční doba..

Přijde někomu jako dobrý nápad se jít prát s ozbrojenými složkami státu? Fakt je takový problém nechat je pozatýkat ilegály?

3. Miluju sledovat americkou verzi gestapa vraždit neozbrojenýho američana v supervelmoci zakládající si na svobodě zatimco se její vůdce (a potenciální pedofil snažící se svejma akcema odvýst pozornost od týhle informace) snaží zabrat cizí autonomní stát pod záštitou stejnejch argumentů jako mělo Rusko s Krymem.

Jaká to doba být naživu.

4. Hm a za to co se teď děje v USA to je fakt k zblití, hlavně že se tu u nás ječí aby u sebe každý nosil bouchačku.

Kačer fakt musí trpět stařeckou demencí když tohle vidí a hrozně se diví že nedostane Nobelovku za mír když poslal svojí zem k cestě k regulérní občanské válce.

5. A stále se nic neděje. Já vím, že se o tom všude píše, ale ještě před deseti lety bych věřil, že tahle událost musí zákonitě vést k pádu vládu v jakémkoliv demokratickém světě. Ale nic. Prostě nic. Jestli někdo chce důkaz, že že svět který jsme znali desítky let je pryč, je to tato událost.

Leave a Reply