Vím že se to Česka nutně netýká, ale sledujete kauzu kolem GTA VI a Cyberleeka? Souhlasíte s jeho činy?
—
Goldmonkeycz

Vím že se to Česka nutně netýká, ale sledujete kauzu kolem GTA VI a Cyberleeka? Souhlasíte s jeho činy?
—
Goldmonkeycz
44 comments
Tldr?
Ne a ne
Co?
Ta hra mě nějak nezajímá, bylo by ale zábavné sledovat ten chaos, pokud by leeknul celou spustitelnou hru veřejnosti.
to je naschvál, virální reklama za pár drobných
Cyberleek mě nezajímá a to co dělá mi je tak jedno, dělá mi ale radost vidět Rockstar platit za jejich stupidní marketing na GTA6, kde jsme 3 měsíce od vydání a neviděli jsme ani jediný oficální gameplay klip (ano, vím že trailery jsou přímo z gameplaye, nedá se to ale počítat). Hlavně je taky sranda sledovat a smát se uživatelům na r/GTA A r/GTA6 kteří už poslední týden copujou nad vším možný, ti lidi skočí prakticky na každý ragebait
Je to docela sranda, ale videum se vyhejbam, at si neprozradim nic.
Ojebat korporace je vždy morálně správně.
To že GTA V online je prostě mlýnek co tě má donutit si koupit sharkcards a řekl bych že spousta rodičů je dětem i koupila je můj hlavní důvod proč mi to vůbec nevadí.
Sleduju, nesouhlasím, ale na leaky koukam 😆. Jestli začne leakovat nějaký významnější věci, tak končím.
GTA6 mě nezajímá…
Good thing that it happened or a sad thing that it happened, if its bad, idk.
Jako sorry, ale co je hrdinského na tom hacknout firmu, ukrást jí software a pak ho ukazovat po světě? Lvl hacknutí nemocnice. Mám raději hackery, co jdou po zmrdech jako jsou pedofilové nebo Rusáci a ne tohle. Až GTA VI vyjde, tak si ho koupím a zahraju, do tý doby o něm nechci slyšet. A jestli někdo bojuje za to, abych dostal fyzické DVD, tak je to zbytečný. Prodraží to hru, zdrží vydání a realita bude taková, že než se vylisuji DVD, vývojáři vydají stejně tolik patchů (day one patch), že to na tom DVD bude megazastaralý. Pamatuju si to samý s KCD1. Mechanika se DVD ani nedotkla, protože na něm bylo půl rok starý vydání hry a vše se raději stáhlo přes Steam. Jestli si na tom nahrabal nějaký prachy, tak je ještě větší zmrd a doufám, že ho chytnou.
Nejsem GTA fanoušek, tuhle kauzu registruji spíše kvůli tomu, že se na internetu pohybuji v herních komunitách.
Velice stručně: Nelíbí se mi praktiky velkých herních studií, celá kauza kolem GTA 6 je tak moc anti-consumerská, že bych jim nějakej ten pád trochu i přál. (Což se nestane, hra bude nejvýdělečnější hrou v historii, a nastartuje tradici dalších anti-consumerských praktik)
ALE
To co dělá Leek se mi taky vůbec nelíbí. Tvrdí že mu jde o dobro hráčů ale přitom si jen propaguje vlastní krypto, vydělává peníze, a propaguje svojí osobu. Není to žádnej hrdina, je to čůrák.
Za mě by nejlepší bylo, kdyby to omylem při všem tom edgování lidí kolem omylem fakt leaknul, a kvůli tomu by ho zabásli. To by pak utrpěli obě strany, a konzumentní by na tom actually profitovali nejvíce.
Ano a asi ano (nebo je mi to jedno) a trosku doufam ze ta hra pri vydani bude vypadat jeste lepe.
Ne, v podstatě mě GTA 6 nezajímá. Je pravděpodobné, že si ho jednou zahraju, ale jestli to bude rok po vydání nebo pět pro mě není podstatné.
Ne, na videa záměrně nekoukám protože nechci vidět unfinished build, ale primárně nechci podporovat cyberleeka. Způsobil rockstaru finanční propad (to mi samo o sobě nevadí) který bude Take2 chtít tutově investorům kompenzovat nějakou další prasárnou, kterou by si jinak možná odpustili. Toho se bojím.
Ve výsledku jen klučina postuje videa ze hry která vyjde na podzim. Tady ho není moc za co obdivovat.
Nedobrovolně sleduju, ze začátku to bylo zajímavý ,po tý dlouhý době mlčení r* něco vidět, Ikdyž je to starej build.. ale teď už mě to sere. Obvzlášt z důvodu, že se bojím spoilerů
[deleted]
Rockstar si to zaslouží, doufám že leakne celou PC verzi.
Kde to zveřejňuje? Podíval bych se rád, na YouTube je asi 5 účtu a nevypadá to moc věrohodné
Je mi to jedno. Chytl.jsem to pozdeti kauzu a d eska najit prave videa je dost tezke a stejne mi to je jedno. Hrubsi zahraju az tak za rok jak vyjde na pc
Jakými činy? Zatím jim dělá spíš marketing, až by mě nepřekvapilo kdyby se ukázalo že je to schválně. Když ten build vypustí na net tak se můžeme bavit.
Ne s tím jeho cryptem ať táhne někam – samotní developeři nemají s rozhodnutím zda bude hra na pc prvně nebo zda bude na fyzickém disku nemají nic společného.
Ano sleduji ale s jeho činy nesouhlasím. Jakožto signatátor Stop Kiling Games s takovýma činama nesouhlasím vůbec a nemyslím že by ničemu pomohly.
Teď jsem to viděl. A na alternativní platformě jsou leaknuté videa. Interesting
Rockstar si bude muset zvyknout, že své hry nevlastní.
Doteď jsem neviděl ani jeden gameplay, hoďte mi sem někdo link
Je mi to jedno, nemám PS a GTA VI bych si nekupoval, ale přijde mi humorné okrádat korporaci vydávající hru o okrádání.
Dobrý pokus rockstar

celkem mě to baví sledovat.. cyberleek bude nějaká skupinka lidí, co se na to msnaží vytřískat co nejvíce, ikdyž reálně toho moc nemají.. ale akciemi take2 to hezky zamávalo.
Ano souhlasím . Uz jsem to někde psal
Rockstar vyhodí 2 trailery a 8 měsíců drží hubu
Kdyby nám rockstar každých 14 dnů nebo jednou za měsíc hodil nějakou ukázku jako cyberleek. Stačilo by kdyby se minutu projeli po městě jako on , tak se tohle absolutně nestane . GTA Vi ma nejhorší marketing v historii a ano patří jim to. A to nemluvím o tom . Ze si dovolili neukázat absolutně nic , ale meli žaludek na to hodit předobjednávky na hru , u které jsme neviděli gameplay . Zaslouženě a doufam ze se dropne cela hra jeste před vydáním
Pravidelne sleduju
Fuck corps, burn corps
Korporace jako takové jsou mi jedno, takže pro mě za mě, ale je mi spíš líto všech těch lidí, co na tom reálně pracovali. Jejich vina to není, a teď jedno z jejich životních děl bude prostě jen tak leaknuto
GTA SA a VC jsem hrál od útlého věku a dohrál několikrát, ale gta 5 jsem si nikdy nezahrál ani jednou.
Co se týče šestky, nepochybuju, že to bude skvost, ale celej Rockstar mám u prdele kvůli zanedbání starých her (manhunt na steamu je rozbitá pirátěná verze, nikdy nepatchnutná, stejně tak gta 4), “definitivní edice” staré trilogie, celej model shark cards, stopnutí prodávání cd a další anti-konzumeristické sračky.
Takže tak, je mi putna že cyberleek je někdo, kdo má v záloze vlastní krypto, co chce střelit. Fakt, že někdo takhle rozesírá multimilardovou giga korporaci, mi dělá úsměv na tváři.
Šestku si někdy v budoucnu upirátím, ale nebudu za ní platit.
Je mi to jedno, leaky kouknu jen nepribehovy, hru si koupim bude to petelice. Digi only jsem na PC roky takze me to taky netankuje 🤷♂️
We need mo’ Luigis 😲
Vůbec ne.
Jako bylo by hustý kdyby to byla jen marketingová kampaň od Rockstaru 😄
Taky doufam, ze leakne ten PC build, ale toho potom budou honit jak Bin Ladena. Stacilo, kdyz se leaknul Half-Life 2 a Gabe na toho typka postval FBI a CIA. Malem ho zavreli v Americe na tvrdo, kdyby ho na letisti nezastavila Nemecka policie, kdyz tam chtel vycestovat (na pozvani Valve).
Docela pocteni, uplne si to nepamatuji, tak tady je to od nekoho spolehlivejsiho. [https://combineoverwiki.net/wiki/Half-Life_2_leak](https://combineoverwiki.net/wiki/Half-Life_2_leak)
Sleduju a nesouhlasím.
fuck corpo
Naprosto mu fandím ať vyjebe s rockstarem na nejvyšší úrovni ovšem nepopírám to že je to curak co má jisté prapodivné krypto business modely
Rockstar si za to může sám, nemaj to tajit jak retardi zatímco si hájí svoji cenovku, a prakticky rozdělení hry na light verzi a full verzi. + Čekám, že mrda věci bude rovnou loknutá na online prostředí za paywallem.
Takže klidně ať si leak vydělá a leakne to. Stejně jim to finančně nijak neublíží, mrdu peněz vydělali už jen na preorderu a další kvanta přijdou s mikrotransakcema, které jim lidi rádi zaplatí.
Osobně si zahraji tak v roce 2030 až to bude na Pcbv slevě nebo vůbec, od čtverky to jde stejně z kopce.
Je mi to jedno, stejně ty leaky nic nezmění a jsou to leaky starý verze hry, takže skoro nic vlastně ani neleakl…