Ma někdo prosím výsledek z tohoto článku? Jaky tam byl propočet a co vyšlo výhodněji? Pro fyzickou osobu.

https://denikn.cz/1935494/auto-na-operativni-leasing-si-porizuje-cim-dal-vice-lidi-spocitali-jsme-kdy-muze-byt-vyhodnejsi/?fbclid=IwZnRzaAPkIcBleHRuA2FlbQExAHNydGMGYXBwX2lkCjY2Mjg1NjgzNzkAAR5FaW3EA3pG998jQXoRWQtCcAxaI0OyEnNy1A-Fo1FXHoY\_lvqlWObTsY1BrA\_aem\_TJVtIBXttm4fg9LrDsPVVA&

Prijde mi to extrémně individuální, někomu se to vyplatí více někomu méně, tak jestli to je jen paušálně vytvořený článek nebo tam je vícero kombinací výpočtu.

Ja osobně operativní leasing mam na fyzickou osobu, kdy se mi to projevilo jako levnejsi varianta než vlastnictví ale sbírám jen konkrétní operaky (třeba dotovaná Toyota Corolla z června 2025) nebo bez provize uzavřeny operak na Nissan qashqai apod. Kdy jsem limitovaný tím, co mají na skladě.

Worldly-Comparison77

2 comments
  1. Operativni leasing se zda ze vychazi levneji nez vlastnictvi, ale pouze ve srovnani nove auto, ktere po 3 letech pustis do sveta a koupis si zas na 3 roky dalsi. Takhle to (snad) zadny rozumny clovek – fyzicka osoba – nedela.

Pokud chces mit co 2-3 roky nove auto jako fyzicka osoba, vychazi stejne nebo lepe operak, nez toto auto vlastnit.

Leave a Reply