Pred dnevi sem preko prijateljev zasledil dogodek o katerem tudi pišejo v članku. Sicer sem slišal že marsikatero zgodbo o dogajanjih iz podobnih lokacij vendar sem mislil, da gre za bolj osamljene primere. Osebno se takšnih zadev ne udeležujem, me pa zanima kakšno je vaše mnenje o tem? Namreč mnogi danes se zgražajo da tja ne gredo več, ker ne prenesejo da so ljudje tam delali kar so pač delali 😅

tripsi1

6 comments
  1. Pač hotel takeover, klasika. Maš vsako leto vsaj kakega v SLO. Sva gledla 1x z ženo, če bi šla v Bohinj, sam so zelo visoke cene tbh.

2. Ponavadi ne komentiram degeneriranih objav ampak resnično bi bilo treba nekaj naredit, ker ne razumem, kako lahko nek človek s svojim partnerjem hodi okrog in pridobiva spolne bolezni na vse možne izrojene načine, potem pa pride domov “ati, mami kako sta se imela v toplicah” in da velik slinast poljub hčerkici in sinčku. Ogabni ljudje, do konca.

3. “terme v Rimskih Toplicah z več kot dvatisočletno zgodovino, ki so v preteklosti gostile številne ugledne obiskovalce, kot so angleška in pruska princesa Viktorija, Napoleonova sestra, princesa Murat, cesar Ferdinand, nadvojvoda Janez Avstrijski in številni drugi.”

Polovico teh uglednih gostov je imelo sigurno orgije na tem uglednem obisku.

4. Kolikor vem swingerska skupnost vsako leto organizira ta dogodek v Rimskih termah. Če bi bil eden izmed njih, ne bi ravno želel da se ful piše o tem.

Leave a Reply