Kaj narediti v tej situaciji… Vsak dan, skozi celi dan, vedno iz druge tel. št. – včasih prekinem, in sledi rafal: vsaj ene 5 klicev, en za deugim, da ne utegnem niti vklopiti letalskega načina… Zdaj mam vedno vklopljen “do not disturb”, ampak to pomeni da zamudim tudi pričkovane klice…

Ma še kdo tako situacijo??

SuddenBookkeeper6351

10 comments
  1. Mene so tudi klicali do pred novim letom skos iz UK! Sm blokirala vsako od njih, potem so nehali, ne vem kako in zakaj.

2. Zgleda je tvoja telefonska številka pristala na nekem seznamu. Žal je velika verjetnost, da boš moral zamenjati…

3. Kontaktiraj operaterja, da ti blokirajo telefonske izven Slovenije

4. Na androidu lahko blokiraš segment številk. Mene so klicali iz Romunije in sem dodal, da mi blokira številke, ki se začnejo z +40. Ti bi blokiral za +44 (ChatGPT ti bo dal postopek) … edino ne pozabi izklopiti, če greš v UK, da te lahko kličejo

5. Si se probal oglasit, pa videt kaj hocejo? Al je to ta genZ fora, da se noben vec ne upa javit na telefon, samo gledate in cakate da neha zvonit?

6. Moja taktika: ne prekinjas ampak pustis, da odzvoni.

Nekaj casa sem dobival te klice in potem se je ustavilo. Ce prekinjas potem vidijo, da nekdo dejansko uporablja to stevilko.

7. To se javis, das mute mic pa se naj sami sabo menijo. Parkrat se bodo poklicali potem pa odnehali

Leave a Reply