İsrail dışişleri bakanlığı’nın X paylaşımı: “Suriye’deki Kürtler sırf Kürt oldukları için yerinden edilme baskı ve şiddetle karşı karşıyalar. İnsan hakları seçiçi değildir. Sessizlik tarafsızlık değildir.”

yukace

31 comments
  1. Eski müttefikimizi sattık ama satmamış görünelimcilik. Colani’den ayak üstü hem Golan tepelerini resmen aldılar hem de petrolün akışını kontrol altına alacaklar, arada olan YPG’ye oldu. Emperyalizme sırtını dayayan 2 farklı grup olunca, kârlı olanı (Colani’yi yani) diğerine tercih ettiler.

2. Danışıklı dövüş bunlar, YPG/PKK bitti aylardır söylediğimiz gibi de dümdüz edilecekler.

3. Siyonist bebek katilleri apocu bebek katillerine sahip çıkmış. Bir zahmet israil denen soykırımcı terör devletinden de insan hakkı dinlemeyelim.

4. [Eğer doğruysa bizimkiler de fırkateyn satıyor. ](https://x.com/SanayiSavunmaTR/status/2015756648019583053)Hem de israil senelerdir, Türkiye’de en çok çekindikleri gücün donanma gücü olduğunu söylediği şu zamanda. Ve hatta yunanistan’ın 12 mil söylemlerinin yaşandığı şu zamanda. ve hatta abd’nin güney kıbrıs’tan silah ambargosunu kaldırdığı şu zamanda…

5. Free Palestine dedikten sonra Free Kurdistan diyen westoidler bunu görür mü, sanmam…

Edit: Free Palestine diye ben de diyorum bu arada yorum yanlış anlaşılmasın, batılı sözde özgürlükçülerin tutarsızlığını anlatıyorum

6. Savas suclusu adamlara bak, sizi kim takar? Bir de insan haklari secilemez diyor canavarin ta kendileri.

7. Bir tur da israil kullanıp atrsa bunları çok gülerim

8. Biraz yüzü olur şunu yazmak için insanın devletin her neyse. Ayıp ya.

9. Sadece bunu yazarken bile bir 10 Filistinli çocuğu öldürmüşlerdir. Ama kaçırılıp zorla eline silah verilenden değil, evinde anasının kucağında oturanları.

10. Milletin gözünün önünde çocuklardan yağsız sucuk yapıyorsunuz bombalaya bombalaya, millete bomba atıp bombayı geri isteyecek kadar da yüzsüzsünüz, Kürtler de zaten tuzu olana hıyarla gidiyor. İsrail ve ABD sizi ne güzel sattı ama?

11. FIlistin diyen iki yuzlu varliklar, ölenler Kürt olunca kına yakıyor.

12. Kasnak yuvarlandı elek oldu eski orospular melek oldu

13. dksksmsösöskamsmsöaöasöaö

Bunu diyecek son ülke İsrail amk.

14. bunlar 1+1=2 diyorsa bilin ki bildiğiniz bütün matematik yalanmış, takılmadan geçiniz

15. Yani çıkar ilişkileri vardı. Daha açık söylenemezdi.

16. Ahahauauauaah

Olum bunlar nasıl böyle yüzsüz olabiliyor diye düşünürken ülkedeki dincileri görünce şaşırmıyorum.

17. Bu herifler ne diyorsa tersi doğrudur. Demekki Suriye kürtleri harbici terörist

18. Tweeti bile çocuk kanıyla yazmıştır pedofil oğlu pedofil

19. Abi nasil ya gecen profilinde nihal atsiz olan ve biosunda gokturk alfabesiyle turk yazan eleman bana israili ovuyordu

Leave a Reply