Oganesjan nalákal Macinku pod falešnou záminkou na rozhovor. Ten to zatajil ochrance (jako MZ jí má povinně). Oganesjan toho využil a studiu naplnil atrapy zbraní. Vedou to tady naprostí amatéři.

JunkFoodEnjoyer

12 comments
  1. To mě zajímá, jak ministr může vůbec odmítnout mít pro sobě osobní ochranku.

A takový dotaz, nemělo by to vůbec zajímat BiS, pokud něco takového provede?

2. O tý partě tak nějak nevím, co si myslet. Na jednu stranu mé primitivní já vidí, že to natřeli týpkovi, kterej to rád natírá ostatním, takže je vše v rovnováze.

Na druhou stranu celé je to takové… nízké? Bez úrovně? Něco v tom smyslu. Až trochu působí jako glorifikovaná banda edgelordů. Hur dur, uděláme si alterego, pokecáme s ministráčem, o čem, to není podstatné, propašujem temu plastovou bambitku a jakože C4, haha, to bude vtip jak Brno. Až mě svědí prst nad GIFama a vložením memečka “But why?”

3. Může mi někdo prosím vysvětlit, na co koukám? Vyskočilo to na mě párkrát, ale vlastně vůbec nevim, která bije.

4. miluju když mikejepán s jeho pedo discordem je najednou morální maják naší společnosti

5. Je to škoda Macinka se teď v té situaci rusko-německo předvedl v celkem dobrém světle 

6. Však Macinka věděl že to je Pšenak, psal to i na fb

7. Žijeme naštestí ještě v slušné společnosti – kde nemusí mít politik strach, že ho nějaký psychopat zastřelí. Važme si toho.

Tohle není zasraná amerika.

Leave a Reply