Když to tu tak vidím, tak jsem jen chtěl říct, že ja se mam dobře. Mam ženu, děti, dům, dobře placenou práci, jsem zdravej. Jsou náročnější dny, ale celkově jsem spokojenej. Babička mi sice už umřela, ale neokradli ji, ani neutratila všechny mé peníze. Nedělám si špatný den ze slev v sámošce a moje manželka mi nehejtuje kamarády.

Věřím, že většina z Vás se má minimálně stejně dobře jako já, jen častěji lidi píšou negativní posty než pozitivní.

Nic víc jsem říct nechtěl, jen to tu trochu vybalancovat. A dejte si večer něco dobrýho, třeba tiramisu (i pokud nesnášíte laktózu, stoji to za boleni břicha). Čus

Disastrous-Cellist38

13 comments
  1. Nám co je fajn většinou nemáme potřebu sem psát příspěvky, proto to působí, jak to působí. Přeji příjemný večer

2. Hele každý má takové podobné problémy v životě. Někdo si ale řekne že to je píčovina a už se nad tim ani nezastaví, a někdo o tom jde psát post na reddit. Myslím že je jasné, která skupina bude mít celkově lepší pocity ze života

3. Přesně proto jsou sociální sítě depresant :’)

4. Já se mám taky dobře, možná i přímo skvěle.

5. Ja se mam taky dobre! Mam nejlepsiho manzela, cekame miminko, bydleni vlastni sice nemame ani nevydelavame raketu penez, ale oba mame praci co nas bavi, kamarady a konicky. A zacina podzim, muj oblibeny.

6. Mám se taky dobře.

K večeři jsem měl buřta. K jídlu myslim, nic gay. Byl z Lidlu, jestli byl ve slevě nevim, ale byl dobrej.

7. Tak tenhle post mě opravdu ale opravdu dost zajímá! Jak jsi udělal, že je reklama skrytá?

8. Já čtu r/czech, abych se pak cítil šťastnější a vděčnější za to co mám – po komparaci s tím kolik lidí je úplně v prdeli.

9. Nemám manželku ani děti, makám a nehrotim schodky rozpočtu. Mám se dobře 👌

Leave a Reply