Venemeelsed teevad kommentaarides Kallast maha. Eesti on opositsioon kaua kisanud, et ta on hoopis venevedudega end venemeelsena tõestanud. Ju teeb midagi õigesti…?
—
ProfessionalCry6968

Venemeelsed teevad kommentaarides Kallast maha. Eesti on opositsioon kaua kisanud, et ta on hoopis venevedudega end venemeelsena tõestanud. Ju teeb midagi õigesti…?
—
ProfessionalCry6968
9 comments
Venemeelsed teevad talle katet et opositsioon ta rahule jätaks. Tavaline russide taktika kui “oma” vahele jääb.
Ei julgegi palju öelda, muidu sõimatakse vatnikuks ja venemeelseks. Ütlen ainult seda, et Kaja on väga vale inimene praegusel positsioonil töötama.
[https://www.youtube.com/watch?v=-iUb_O5dKBc](https://www.youtube.com/watch?v=-iUb_O5dKBc)
Kohe näha, et Venemaa pole Istanbuli Konventsiooni osaline kui selline suhtumine naisterahvasse…
See on venemeelsete sub. Kõigist asjades, milles Kallast süüdistatakse, on venemeelsus kõige suurem jama. Ta on venemaal tagaotsitav. Euroopas sõimavad teda kõige enam veemeelsed, kes ei kannata tema venevastasust (pidev vingumine liiga “hawkish” väljaütlemiste pärast). Vaatad, kus eestis need tema vastased on.. isamaa istub venemeelsetega tallinna linnavalitsuses. EKRE on vait, kui nende liige Lavrovi taevani kiidab…
Tegelt on naljakas (kurb) kuidas inimesed alati vajavad süüdlast, miks nende elu halb on.
Terve oma täiskasvanu elu olen ma alati näinud kommentaare kuidas koguaeg on Eestis kohutavalt halb ning süüdi on täna siis Kaja Kallas, enne teda Andrus Ansip jne… elu on läindu 20 aastat allamäge.
Mida küll inimesed teeks, kui poleks kedagi teist keda süüdistada…
Eks vene meedia proovib ka seda ära kasutada, äkki saavad veel poolehoidu.
Ah et kohe terve opositsioon?
Venelasi on selles mõttes lihtne lugeda et kui millegi vastu kriiskavad ja pommitada ähvardavad siis teed õiget asja.
no aga Kaja Kallas ongi igalpool ju sitta keeranud kuhu ta oma
jala maha pannud on. valetanud.
populistlikel redditi tüüpidel on vist juba ununenud “lugege mu huultelt – maksud ei tõuse” ja nagu naksti peale valimisi nädala jooksul maksutõusud ja uued maksud. kui ta on end korra juba sellisena tõestanud, kaasarvatud tema enda isa, siis ei olegi rahval alust talle poolehoidu pakkuda. suvaline valetaja
Venevedudega paljastus selle inimese silmakirjalikkus