Nejdražší a současně nejhorší produkt vyprodán. Každý jeden kousek pečiva vedle té zelené koblihy měl lepší poměr cena/chuť.
Kurwa a kde teď seženu svůj koblížek který bych mohl poslat na web ?🤯
Post č. 966 o koblihách Parkside 😭
Dobrá práce okkr
Chtěl jsem si to koupit čistě kvůli tomu memu, ale když jsem viděl cenu, tak ne. Pořád je to *jen* kobliha a dvacet korun za koblihu je zlodějina. Zvlášť když je to vlastně reklamní produkt.
Na mě podobné reklamy působí opačně. Vím, že tohle nikdy neochutnám.
Běžte do prdele s koblihami, fakt jste ulítlí.
Tady protěžovat dál marketing nějaké firmy naprosto stupidně.
Braník jsme aspoň chlastali protože nám za ty prachy ještě chutnal. Děcka se můžou zbláznit z marketingové akce na koblihy a energiťáky, na kterou za tejden zapomenou až přijde reklama zas na něco jinýho.
9 comments
Nejdražší a současně nejhorší produkt vyprodán. Každý jeden kousek pečiva vedle té zelené koblihy měl lepší poměr cena/chuť.
Kurwa a kde teď seženu svůj koblížek který bych mohl poslat na web ?🤯
Post č. 966 o koblihách Parkside 😭
Dobrá práce okkr
Chtěl jsem si to koupit čistě kvůli tomu memu, ale když jsem viděl cenu, tak ne. Pořád je to *jen* kobliha a dvacet korun za koblihu je zlodějina. Zvlášť když je to vlastně reklamní produkt.
Na mě podobné reklamy působí opačně. Vím, že tohle nikdy neochutnám.
Běžte do prdele s koblihami, fakt jste ulítlí.
Tady protěžovat dál marketing nějaké firmy naprosto stupidně.
Braník jsme aspoň chlastali protože nám za ty prachy ještě chutnal. Děcka se můžou zbláznit z marketingové akce na koblihy a energiťáky, na kterou za tejden zapomenou až přijde reklama zas na něco jinýho.
Můžeš dojíst vrtačky