Väikesel liidumaal suure sümboolse kaaluga valimisvõidu saanud AfD ei saa sanktsioonipoliitikat esialgu muuta, kuid plaanib edendada vene keele õpetamist ja võidelda vaba meediaga.

Saksamaal Saksi-Anhalti liidumaa valimised võitnud parempopulistliku partei Alternatiiv Saksamaale (AfD)juht Alice Weidel kommenteeris ka välispoliitikat ja lubas AfD-l võimule pääsemise korral võtta Vene-sõbraliku kursi.

IngenuityIll477

4 comments
  1. “Venemaa käitub Saksamaal nagu Al-Qaida, aga samas paregune Saksa valitus on venemaa vastu, nii et ma olen poolt Al-Qaida” – keskmine saksa valija 

Nagu venemaa on nii palju läbikukunud terrorirünnakud proovinud teha saksamaa peal, et neid ei saa isegi enam näppude peal lugeda

2. Immigrantidest rääkides… See ei sobitu millegi pärast konservatiivide narratiivi, nagu Euroopas ja Eestis oleks kõik nii halb, et keegi ei taha siin elada.

1. Kas elu pagulasena võõras riigis on konservatiivide jaoks see, mida on põhjust kadestada?
    2. Kui konservatiiv kadestab pagulast, kes võõras riigis temast väidetavalt paremini hakkama saab, kas siis ei või konservatiivi viletsa elu põhjuseks olla hoopis konservatiiv ise?
    3. Kuidas konservatiivid eristavad näiteks Plaan B, erakonda KOOS, Kalmer Johansoni ja Neeme Lalli suguseid venemeelseid teistest konservatiividest? Ka nemad on konservatiivid. Ka nemad on pagulaste vastu. Ka nemad vinguvad, nii kuidas jaksavad.
    4. Kuidas ja kas sakslane peaks eristama venemeelset(AfD) konservatiivi mittevenemeelsest?
    5. Kas Eesti konservatiivide jaoks on ainus oluline kriteerium, et Toompeal lehviv lipp oleks konservatiivne lipp ja kas venemeelsed konservatiivid loetakse selle eesmärgi saavutamiseks ,,omadeks?”

Minu jaoks on eestimeelne lipp kõige olulisem!

3. Ei õnnestunud see meil, ei õnnestu see neil. Mitte, et vene keel ei vääri õppimist. Lihtsalt on üsna kahtlane, et keskmisel sakslasel on keskmise venelasega märkimisväärselt ühiseid jututeemasid.

4. Nord Stream ja Nord Stream 2 saavad üsna ruttu töökorda….

Leave a Reply