Bok ekipa,
znam da je u zadnjih par mjeseci ovdje već bilo nekoliko objava s online kvizovima u stilu Rekvizita, pa evo da ubacim i ja još jedan. 😄
Cura i ja smo kao hobby projekt napravili: Kvizalica.hr. Volimo oboje trivia igre i kvizove, a i htjeli smo napraviti nešto gdje se može igrati i natjecati protiv drugih ljudi, u stilu dobro nam (barem većini) poznatog Rekvizita.
Malo o načinu igre:
Uglavnom, uđeš u sobu, svi dobivaju ista pitanja, cilj je odgovoriti što brže i za svaki točan odgovor se dobivaju bodovi. Trenutno postoji 7 kategorija, plus jedna koja obuhvaća svih 7, tako da je moguće odgovarati na pitanja samo u specifičnoj kategoriji ili u ovoj koja obuhvaća sve. Također, trenutno postoje 4 različite vrste igara, a o njima možete sve vidjeti u pravilima na stranici. Uz to, trenutno postoji jedan powerup koji se dobiva kroz različite načine u igri, a može se iskoristiti za vrijeme igre kako bi se ostvarili određeni benefiti. Uskoro se nadamo nadodati još nekoliko raznih powerupa koji će dodati još dinamike u gameplay.
Napravili smo i da svaki korisnik ima svoj javni profil koji prikazuje neke osnovne statistike, primjerice bodove po svakoj kategoriji, vrsti igre, level od korisnika i još neke sitnice.
Igranje je besplatno u browseru, ne treba ništa posebno instalirati, a trebalo bi raditi okej i na desktopu i na mobile browserima.
U planu nam je još puno toga dodavati, tako da bi nam dobro došao feedback od ljudi koji vole kvizove.
Ako vam je dosadno ili imate par minuta za ubiti:
Slobodno napišite što vam je dobro, što je bezveze ili što biste promijenili. Nećemo se uvrijediti. 😄
EDIT: pravopis
—
AsleepTomato
3 comments
🔥
Sviđa mi se
AI slop, al izgleda zanimljivo, jedina stvar koju san tija probat je igra s prijateljima, a to je zakljucano iza paywalla