Pokud to tady už bylo tak se omlouvám. Prosím každého kdo stojí v aktuální situaci za prezidentem o podpis.

https://stojimezaprezidentem.cz/?utm\_source=mch\_web\&utm\_medium=hp\_banner\&utm\_campaign=podepsat\_vyzvu&\_gl=1\*12p9rd2\*\_gcl\_au\*MTEwMTUzNTI5MS4xNzY5NjAxMzI0

Sad-Veterinarian-654

20 comments
  1. Já bohužel sedím, protože mám přestávku a jsem unavený

2. Pořád si myslíte, že neměl vyvolat ústavní krizi a odmítnout jmenovat vládu zločinců a loutek zločinců?

3. jestli nepomůže tohle tak už snad jedině malování křídou na zem jak na slovensku

4. proč bych měl stát za komunistickým lampasákem? Hlasuju pro Macinku

5. Kde byl milion chvilek během dozimetru a bitcoinove kauzy? Ale jen se odešle pár sms, tak dělají protesty 🤣

6. Upřímně stojím za Pavlem, ale není to přehnané ?

7. Pavla jsem sice volil, ale nelibi se mi, ze Turka nepodepsal (byt mi osobne Turek vadi a dobry ministr by – stejne jako vetsina Babisovy vlady – nebyl). To jsou Zmeanovske manyry.

Macinka, je sice vul, ale pekne to ukazalo, ze Pavel je loutka Kolare (mimochodem, videli jste uz nekdy prezidentovu tiskovku, kde by odpovidal na volne otazky novinaru? To zvlada i Babis). Byt na miste Motoristu, tak reknu Pavlovi, at si polibi a zazaluje je, kdyz jim rika, ze tak maji resit Turka

8. Sorry ale myslím že tahle vláda nebude nějaký petice úplně řešit. Babiš dělá že se nic neděje zatímco si Macinka s Pitomiem dělají co chtějí a kolik podpisu se sesbíralo na demisi Babiše?

Leave a Reply