Bursa'da 3, 6 ve 11 yaşlarındaki 3 çocuğunu bıçakla ve boğarak öldüren cani babaya 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Katil baba: Normalde çocuklarıma zarar verecek bir insan değilim. Çocuklarımla beraber intihar etmek istedim. Astım kendimi, yarım saat sonra tekrar uyandım. Bir daha astım. Yarım saat sonra bir daha uyandım. Baktım olmuyor, teslim oldum. Tahliyemi istiyorum. Mahkeme Başkanı: Bıçağı kendine batıramadın mı? İntihar etmek istiyorsan et. Çocuklarını niye öldürdün?

https://www.sozcu.com.tr/hakim-3-cocugunu-olduren-babaya-kayitsiz-kalamadi-karar-durusmasinda-sozunu-esirgemedi-p288004

Kirlinternet

15 comments
  1. Tahliye olsa ne yapacak acaba neden dışarı çıkmak istiyor çok ilginç

2. Onlinedaki canavarlarin mantigiyla gidersek katil insani suclamak yerine bu çocuklar neden kendilerini babalarindan korumamis diye sorgulamak lazim.

Serefsiz herif hapislerde curur insallah. Icim yandi yavrulara. El kadar çocuklar.

3. Ahmet Yıldız’ı katleden babasının yerinin tespit edilmesi taleplerine ısrarla direnen devlet, bu evlat katilini de tahliye eder.

4. bazı insanlar “insan” statüsünü hak etmiyor.

5. 3 kez ağırlaştırılmış müebbet yiyip tahliye kelimesini nasıl ağzına alabilirsin ki??????????

6. Yazık yavrulara, koparılmışlar hayattan. Keşke sen üç kere değil bin kere ölseydin de o çocuklar yaşasaydı.

7. “kimi insanlar bakamayacakları çocuklarını özelliklede kız çocuklarını gömüyordu”

Biryerden tanıdık geldi mi ?

Yoksa o döneme gerimi döndük ?

8. Çocuklarını öldüren bir insanla aynı evrende yaşamak istemiyorum

9. Orospunun oğlu git kendini gebert çoluk çocuğun niye canını alıyorsun

Leave a Reply