NSFW | Ümraniye’de iddiaya göre kız arkadaşının evinde aile tarafından basılan genç, panikle cama çıktı. Yakalanmak istemeyen gençler camdan aşağı atladı. Genç kız yoğun bakımda.
Gerçekten traji komik bir olay ülke olarak bir medeniyeti bir düzeni oturtuyamadık …
Oha
Beyninde ve omurgasında hasar olma ihtimali olan kızı sarsıyor bi de, aklı olan tek kişi yok şurada
Vay anasini aşka bak be boyle manitam olsun beraber gokdelenden bile atlanir
Çocuk camdan atladı onu anladım da kız neden yoğun bakımda onu anlamadım
Türk A*le Yapısı
ama netflix ahlakımızı bozuyor di mi
Gençler sikisecek işte bıraksalar rahat rahat sikiscek
Gerek yoktu ya ben olsam paşa paşa dayağımı yer acile giderdim
Ortadoğu inanç sistemlerinin karabasan gibi çöktüğü toplumların getirildiği durum. İnsanlar normal bir ilişki yaşamaya bile korkar birilerinden saklanır hale gelirler. Bunu da namus diye satmaya çalışırlar. Tüm bu kavramlar köleleştirmenin aracıdır. Masal inançların kölesi olmayınız. ilişki yaşamak gayet sağlıklı ve normal bir durumdur.
10 comments
Gerçekten traji komik bir olay ülke olarak bir medeniyeti bir düzeni oturtuyamadık …
Oha
Beyninde ve omurgasında hasar olma ihtimali olan kızı sarsıyor bi de, aklı olan tek kişi yok şurada
Vay anasini aşka bak be boyle manitam olsun beraber gokdelenden bile atlanir
Çocuk camdan atladı onu anladım da kız neden yoğun bakımda onu anlamadım
Türk A*le Yapısı
ama netflix ahlakımızı bozuyor di mi
Gençler sikisecek işte bıraksalar rahat rahat sikiscek
Gerek yoktu ya ben olsam paşa paşa dayağımı yer acile giderdim
Ortadoğu inanç sistemlerinin karabasan gibi çöktüğü toplumların getirildiği durum. İnsanlar normal bir ilişki yaşamaya bile korkar birilerinden saklanır hale gelirler. Bunu da namus diye satmaya çalışırlar. Tüm bu kavramlar köleleştirmenin aracıdır. Masal inançların kölesi olmayınız. ilişki yaşamak gayet sağlıklı ve normal bir durumdur.