VixenPaw

32 comments
  1. yok kral biz gerizekalıyız bilmiyoruz böyle ihtimal olduğunu

2. Almanya’da Bürgergeld var. Söylediği külliyen yalan. Bağımlılar ve gerçekten sokakta yaşamak isteyenler sokakta yaşar. Sosyal Devlet Almanya size mutlaka sahip çıkar.

3. Türkiyede madalya mı takıyorlar işini kaybedip kira ödeyemeyenlere?

4. Halbuki Turkiye’de issiz kalip kirayi odeyemediginde Tayyip sizi sarayda agirliyor.

5. Almanya’yı bilmiyorum ama ABD’de kiracı isen sokağa atılman için uzun süren bir mahkeme süreci var. Bazı eyaletlerde bu iki yılı bile bulabiliyor. Kendine düzen kurmak için zamanın oluyor yani. ABD’nin en cazip özelliklerinden biri, alan çok fazla olduğu için yaşamın ucuz olduğu çok yer var, ve iyi para kazanmak için üniversite mezunu olmak gerekmiyor. Kaynakçılık veya tır şoförlüğü gibi mesleklerle 40larında emekli olan adam var.

6. Almanya’da böyle bir şey yok. Fikirsiz, uydurmuş yine bir tarafından…

7. Türkiye’de işin varken de kirayı ödeyemiyorsun amk.

8. bu ülkelere gitmek isteyenler zaten o kadarını da araştırmıştır ve bunu biliyordur. ona rağmen gitmek istiyorsa sorun daha büyük zaten. bunun farkında değil bilo

9. Bilalde su yok: genclerin neler cektigini ben bilirim.

Bilemezsin. Cunku sen zengin bebesisin. Etin sutun yemegin okulun araban herseyin hazirdi dogdugun gunden beri.

Ben evsiz kaldim, issiz kaldim. Sen kalmadin. Sen bebim gibilere bu konuda akil vermeye calistigin anda sen ne anlatiyosun lan derler adama.

Halk kendisini anlayan politikaci sever. Bilal babasinin arkasindan gelen sacma politikacilardan biri olarak unutulup gidecek.

10. keşke şuraya gidebilseydim de “ifade özgürlüğü hakkında ne düşünüyorsunuz” diye sorabilseydim de göt olsaydı

11. He sanki biz bilmiyoruz bu sonucu amk. Sanki bir de Türkiye’de başımıza gelse yine aynısı olmayacak

12. İşin var çalışıyorsan Avrupa america farketmez gayet insanı şartlarda yaşıyorsun en büyük paramız 200tl iki kişi bir kahve içemiyorsun…boş konuşuyor cahil kitlede bunu yiyiyor

13. Türkiye’de boncuk takılıyor zaten.

Oğlum bu herifi rage bait olarak mı yoksa propaganda için mi atıyorsunuz? Her halükarda millet için önemi olmayan özelliği sadece babası olan bir adamın görüşlerini paylaştığınız için downvotlamaya devam edeceğim.

14. türkiyede sanki farklı a*k. gidip onun bunun kapısına onurunu haysiyetini paralıyosun. olmazsa belediye valilik kapılarında sürünüyosun. en olmadı insanlığını ayaklar altına alıp bunların parti binalarında takılıyosun. gençlik örgütleri vb. gibi unsurlarla yurtışında takılıp eden iş kovalayan tanıdıkçı akçı islamcı çok insan tanıyorum. yaşıtız hemde suratıma bakarak gülerek anlatıyor utanmadan. al sana bir türk alsana bir türk daha bu da fahri türk.

15. Yani türkiye de kirayi ödeyemezsen evden atilmazmisin? Bu süperzekalinin surati niye her yerde gözükmeye basladi? Buna niye konusma firsati tanitiyorlar, sanki büyük siyasetciymis, ya da büyük is adamiymis gibi…

Babasinin oglu olmasa bu yerli Einstein, muhtemelen acikögretim okumaktan fazlasini yapamazdi..

16. babadan oğla geçen yönetim şekline geri döndük herhalde, vasıfsız orospu evladının tekinden öte olmayan birinin fikrinin gündem dahi olmaması hatta sokakta taşlanması gerekiyor amınakoyim

17. Bu adamın görünürlüğünü artırmayın. Basına Tayyip’in vârisiymiş gibi yansıtmaya çalışıyorlar.

18. neden gitmek istiyorlar önce onu açıkla. 24 sende ekonomiden eğitime kültüre ülkenin içine sıçtık o yüzden de. Sonra da bu işi beceremedik gidiyoruz de seni alkışlayalım

19. ya olum izleyip durduk yerde elimiz kolumuz titresin diye mi paylaşıyorsunuz, ya adamın ismi “Bilale anlatır gibi” deyimi haline gelmiş, Avel, aptal kelimeleriyle eşanlamlı kullanılıyor, paylaşmayın şunu gözünüzü seveyim şurda ya.

20. Bu zattı paylaşan hesapların banlanması gerekiyor gündeme getirmeye çalışmaktan

21. Bildiğim kadarı ile Bilal Bey katsayı adaletsizliği olmasaydı da bir yere yerleşemiyordu

22. Başlık yanıltıcı olmuş. işini kayıp örneğini Amerika için kulanıyor.

Leave a Reply