A Fidesz törvénytelen pártfinanszírozására irányuló kérdésre sajnos pont nem tud válaszolni Gulyás, mert hát ez a KORMÁNYinfó, de amúgy ellenzéki politikusok prosztó mocskolása belefér a kormányinfó kereteibe
—
8088777

A Fidesz törvénytelen pártfinanszírozására irányuló kérdésre sajnos pont nem tud válaszolni Gulyás, mert hát ez a KORMÁNYinfó, de amúgy ellenzéki politikusok prosztó mocskolása belefér a kormányinfó kereteibe
—
8088777
18 comments
https://preview.redd.it/egj9v0dd1agg1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=65d6e02c56f5013ebb8921e5fea6b2438bbb0753
Takony geci.
Hát nem értitek, hogy nem volt ott, vagy ha ott is volt, nem látott semmit? Hát miért kell szegény Gerit minden héten ilyen csúnyán letámadni, nem lehetne hogy csak hagyjátok, hadd élvezze nyugodtan a milliós fizetését? /s
Még két hónap takonygerincű, és taka…
PártÁLLAM van, szal kötelessége lett volna válaszolni
Ennek a kormanyinfonak mi a lofasz ertelme van egyebkent? Kiall ez a ket hulye, lofaszra nem valaszolnak, folenyeskednek, hazudoznak es terelnek es ennyi.
Nem mi voltunk, nem voltam ott, nem láttam nem hallottam semmit, nem tudunk róla, nem a mi hatáskörünk, nem vagyok illetékes az ügyben.
Ja és nem mi szültük őket.
Any questions?
Orszaggyules hivatala nem kormanyhivatal, te buzi?
ez már mindenen is túlmutat, tehát az ha a fideszről kérdez vki az aktuális fidesz kormányról, arra nem tud felelni az, aki a kormányt képviseli ami egy fidesz kormány? ehhez kellett jogi diploma? édes fa….om!
A fidesztől mikor és hol lehet kérdezni? 🤔
A fidesz re is vonatkoznak törvények?
A kérdés rosszul lett feltéve. Egy kormányinfón úgy kell megkérdetni, hogy tötvényes-e, ha a kormány fizeti egy pát választási kampányát.
https://preview.redd.it/mdrk4scd5agg1.png?width=480&format=png&auto=webp&s=0c21cfb92ad3e926cc658a171ea2f81c7fda35f8
A családunk feltalált egy új kifejezest. Gulyásgergelyezés def.: maszatolás, mentegetés, önvédelmi célú hazudozás, a másik nyíltan hülyének nézése. Én is tudom, hogy hazudik, ő is tudja, hogy hazudik, mégis játsszuk ezt a kutyakomédiát, hogy a hazudozó fél védje magát és kibújjon a felelősség alól. Példa:
Anya: kimaradtak a mosásból a ruháid, pedig háromszor kértem, hogy rakd ki a szennyesed.
Fiú: nem kérted háromszor, nem hallottam semmit, ez miattad van.
Anya: fejezd be a gulyásgergelyezést.
Nem értem, hogy ezt a tehetségtelen Gergőt miért nem szedte már le a fidesz arról a pulpitusról, a rendkívül unszimpatikus Vitályos Szeszterrel együtt.
Ja, akkor a kurva anyádat
Demokrácia bábszínház. Valami mást vártatok?
Az előző ciklusban még normális NER-esnek tartottam GG-t, ha létezik ilyen. Mára nullára írta ömagát.