akp seçim için chpyi tongaya düşürdü sahte süreç yaptı hepimiz apoyu salıcaklar sandık salmadılar ve chp dem için ava giderken avlandı (yazın köşeye imamın içerde kalma sebebi pro demlik yaptığı için olacak)
Evet, hdpye oy veren herkes teröristtir. Evet bilmemkaç milyon adamın hepsi terörist. Evet kayyumlar da doğru çünkü hdpye yönelen her zulüm haktır. Hdp ve yanında duran partilerin üyeleri istiklal mahkemelerinde yargılanmalıdır. Evet ülkemin israile dönüşmesini dört gözle bekliyorum.
Teşekkürler.
Yalan haber yaparken bari kaynakları doğru okuyun. Milletvekillerinin maaşlarını Kobani’ye insani yardım için bağışladıkları yazıyor.
Yaptığınız şeyi türkiyeye uyarlarsak:
Konyaya insani yardım yapan bir örgüte haber başlığı olarak “X örgütü tüm maaşını AKPye bağışladı” adlı bir haber yapmak gibi bir şey
Biraz utanmanız olsun
Yani bizim paramızı…
PKK‘yı terör listesinden hangi hükümet çıkarmıştı? Efenim …
12 comments
O iş nasıl oluyor?
Bunlar gümrük vergisini terörist fonlansın diye mi arttırdı? Boykot aq, alayını boykot. Partisini de sikeyim, teröristini de sikeyim.
akil tutulmasi, dolandirilsan yardimdan iceri alinirsin
akp seçim için chpyi tongaya düşürdü sahte süreç yaptı hepimiz apoyu salıcaklar sandık salmadılar ve chp dem için ava giderken avlandı (yazın köşeye imamın içerde kalma sebebi pro demlik yaptığı için olacak)
Evet, hdpye oy veren herkes teröristtir. Evet bilmemkaç milyon adamın hepsi terörist. Evet kayyumlar da doğru çünkü hdpye yönelen her zulüm haktır. Hdp ve yanında duran partilerin üyeleri istiklal mahkemelerinde yargılanmalıdır. Evet ülkemin israile dönüşmesini dört gözle bekliyorum.
Teşekkürler.
Yalan haber yaparken bari kaynakları doğru okuyun. Milletvekillerinin maaşlarını Kobani’ye insani yardım için bağışladıkları yazıyor.
Yaptığınız şeyi türkiyeye uyarlarsak:
Konyaya insani yardım yapan bir örgüte haber başlığı olarak “X örgütü tüm maaşını AKPye bağışladı” adlı bir haber yapmak gibi bir şey
Biraz utanmanız olsun
Yani bizim paramızı…
PKK‘yı terör listesinden hangi hükümet çıkarmıştı? Efenim …
Akp teröristleri desteklediği sürece başımız dogrulmaz
Eh iban transferini acaba vergi mi kaçırıyorsun diye izleyen yüce devletimiz bunu görmemiş mi?
Evet arkadaşlar. ÖÖ’nün eşbaşkanı olduğu parti işte.
Kendi de zaten bizim belediyelerden yardım götüreceğiz dedi. Al birini vur ötekine.
Yani dolayısı ile Türkiye devletinin ve milletinin paraları