„Lázár, takarodj” – tüntetők zavarták meg Lázár János fórumát, az egyik kérdező piros lapot mutatott fel

HiMiru

10 comments
  1. Most azt mondom, éljen a hazai cigányság és nagyon tartsanak most össze!!! Ne felejtsék el, minek tekintették és tekintik őket a fideszesek. Nekik ők csak szavazatok egy kiló krumpliért és wc pucolónak látják csak őket. Álljanak ki a cigányok magukért és a hazánkért! Mert most ők lehetnek azok, akik ha összetartanak és összefognak, le fogják váltani a fideszt! Hatalmas feladat vár a cigányságra és most tudják majd igazán erőteljesen bemutatni, hogy mennyire fontos részei ők Magyarországnak! Ha azt a hatalmat, aki wc pucolónak nézi őket, jól elküldik a francba!

Sőt, talán most kéne lehet egy össztársadalmi kiállás a cigányságért? Egy megmozulás és felvonulás cigányok és magyarok együtt? Hát, ha ilyen lenne, én biztos elmennék.

HAJRÁ MAGYAR CIGÁNYSÁG!!!! (L)

2. Remélem mindenki megkapta a választ, aki azzal jött napokon át, hogy nem tudnak összefogni, hogy úgyis Orbánra szavaznak, hogy úgyis elfelejtik (persze, egy része igen, ahogy egy része a társadalomnak nagyon sok hülyeséget elfelejtett, de egy másik része meg nem). Hát nem felejtették el, hát nem maradtak otthon a fotelben.

3. Budi kefe gate-ként fog bevonulni a történelem könyvekbe

4. Miért érzem azt, hogy JÖN KLÁRA, “én is cigány vagyok” pólóban és élére áll a “cigánylázadásnak” ??? azt 1 hét alatt hitelteleníti is az egészet 😀

5. >„Az én szavaim kiforgatása, ennek a hangulatnak a megteremtése Magyar Péter műve. Aki ebben az országban káoszt akar. **Magyar Péter az, aki kijátssza a faji kártyát, aki uszítja a cigányokat a magyarok ellen. Magyar Péter a Rózsadombról fel akarja lázítani a cigányságot a magyar többséggel szemben.** Ez a káosz lesz, ha Magyar Péter vezeti az országot.”

Ennyire hülye senki nem lehet, ahogy szokták mondani. A WC kefe gate után most is elvitte az indulat a Temus grófot. Elég szép húzás tőle a cigányságot kirekeszteni a “magyar többség közül.” Erre még Toroczkai is megnyalná mind a tíz ujját.

A “magyar többség” alatt nyilván a fideszt érti, így aki nem fidesz szavazó, az nem magyar a szemükben. Szerencsére azért a közvélemény-kutatási adatok ezt a nagy többséget nem igazán igazolják.

6. >„Az én fejemben a nap végén nincs olyan, hogy valaki cigány, vagy nem cigány, mert mindannyian magyarok vagyunk. […] Mindenki ebben az országban magyar”

>„Magyar Péter az, aki kijátssza a faji kártyát, Magyar Péter uszítja a cigányokat a magyarok ellen, Magyar Péter a Rózsadombról fel akarja lázítani a cigányságot a magyar többséggel szemben”

Na most akkor magyarok vagy nem?

7. Ezen a képen egyébként talán ha 3-4 cigány van, mindenki más magyar. Ez azért jusson eszünkbe, mikor legközelebb nekiállnátok fröcsögni a rászistá magyarokról…

8. orbán és a pereputty módszeresen alázta meg a kisebbségeket, és olyan társadalmi csoportokat, ahol láthatóan esély sem volt a kiállásra vagy az önvédelemre.

most kezd visszanyalni a fagyi és ez áprilisig fel fog gyorsulni. amikor majd a rendőrökbe vagy a katonákba rúg bele akkor lehet majd készíteni a popcornt.

Leave a Reply