Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš. — PresentJournalist805 Tags:Czech RepublicCzechia 7 comments Něco podobného se mi taky stalo, vyfotil jsem, poslal, druhý den doručili znovu OK a přidali 100 Kč slevu. Průměrný balík od České Pošty: Kdyby se to stalo mně, tak by mi to bylo docela kočkolíto 😢 Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš. Dopoledne si to posbíráš. Tam ses měl vykadit a zahrabat to. Zrovna tyhle modrý od Britu se trhají při špatnym pohledu. Ale nic to nemění na tom že to řidič neměl naskladňovat. Zítra na r/Czech: moje investiční ramky přišly obalený v kočkolitu Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Něco podobného se mi taky stalo, vyfotil jsem, poslal, druhý den doručili znovu OK a přidali 100 Kč slevu.
Zrovna tyhle modrý od Britu se trhají při špatnym pohledu. Ale nic to nemění na tom že to řidič neměl naskladňovat.
7 comments
Něco podobného se mi taky stalo, vyfotil jsem, poslal, druhý den doručili znovu OK a přidali 100 Kč slevu.
Průměrný balík od České Pošty:
Kdyby se to stalo mně, tak by mi to bylo docela kočkolíto 😢
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš. Dopoledne si to posbíráš.
Tam ses měl vykadit a zahrabat to.
Zrovna tyhle modrý od Britu se trhají při špatnym pohledu. Ale nic to nemění na tom že to řidič neměl naskladňovat.
Zítra na r/Czech: moje investiční ramky přišly obalený v kočkolitu