Ha egy kicsit is azon gondolkodsz, hogy kimennél, legalább egyszer kattints rá, hagy pörögjön az esemény! Link:
https://www.facebook.com/events/1260405276149169?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22home%22%7D%2C%7B%22mechanism%22%3A%22your_upcoming_events_unit%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3A%22event_aggregate%22%2C%22source%22%3A%2229%22%7D

Eddig közepes mennyiségű ember jelölte vissza, de van még 2 nap! Ha így folytatódik a tendencia, ez egy meglehetősen nagy tüntetés lesz!

Személyes véleményem: Nagyon jó látni, hogy a magyar cigányság megmozdult, és teljes joggal felháborodott! Egyre több roma áll ki magáért, és szerintem a nem romáknak is itt a lehetőség, hogy szombaton kiálljanak értük! A kormány nyakig felelős azért, hogy 2026-ban még mindig előfordul súrlódás a nem roma és roma magyarok között, és ugyanakkor, ezekért a konfliktusokért egyszerűen nem tudom hibáztatni a mai tizenéves, vagy huszon-egy-két éves cigány származás fiatalokat.

Én zeneiskolába jártam fiatal felnőttként, (én nem vagyok roma származású), sok romával megismerkedtem akkoriban, és velem pl. mindegyikük rendkívül kedves volt. Az egyik hangszer tanárom is részben cigány származású volt, és tőle tanultam a legtöbbet a zenéről egész életemben, miatta vagyok penge zeneelméletből! Ő rajta láttam, hogy időnként belebetegedett abba, amikor előítéletesek az emberek. És mindez már 10 éve volt… lehányom magam attól, hogy Magyarországon 10 évvel később sz@ros wc pucolásról kell kioktatást hallgatnom a kormánytól…

DahliaXjapan

26 comments
  1. Ne kérjen bocsánatot

Húzzon bőrt a fogára és húzzon el a halál faszára!

Ez amugy csak egy filmes idézet remélem pontos volt, egyik nagy régi kedvenc filmemből.

2. Majd akkor, ha a cigányság a többségi társadalom részévé válik azáltal, hogy betartja annak normáit.

3. Már bocsánatot kért. Ha véletlenül valaki úgy érezte volna talán esetleg, hogy megbántotta volna akkor elnézést.

Inkább távozzon a közéletből és mondjon le. Azzal jobban járnánk.

4. Bocsánatot kért.. de a mai “kiforgatták a szavaimat” kirohanással vehetjük úgy, hogy visszavonta.

5. Most tapsolta magát véresre a közönség Gyöngyösön.

6. Nyugi ki tudnak ők állni magukért. Bemutatták már számtalanszor, elég csak azt hinniük, hogy elsodorsz valakit közülük az autóddal és máris ott teremnek, hogy meglincseljenek.

Amúgy ők mikor álltak ki az elmúlt évtizedekben bármiért is? Kiálltak mondjuk a Pride mellett? Vagy a tüntető tanárok mellett? Vagy amikor kipattant a kegyelmi ügy?

7. Nem lehetne, hogy az egész bagázs takarodik el a közéletből? Csak kérdezem

8. Szerintem meg maradjon és mondjon még jópár ilyen sziporkát, aranybányák a Lázárinfók 

9. Nem tudod hibáztatni? Ez vagy jó vicc, vagy szelektív vakság

10. Elképzeltem,hogy a romák tüntetnek,hogy álljunk ki az ártatlanul meggyilkolt magyar honfitársaink hozzátartozói és a rend mellett… ugye milyen szürreális!? Lázár egy fasz,nem minden melót bír el.
    A szaros budit azoknak kéne pucolni akik aljas módon most ebből is feszkót,kampányfogást csinálnak!
    Jó lesz megint csak nem magyarnak meg romáknak!

11. Bocs, de kikívánkozik belőlem: az, hogy a pszichopata kormány piszchopata, rókaképű geci politikus kiszólása ellen tüntetést szervezünk egy 16 éve uralkodó rendszerben, egy teljesen fals valóságértelmezés. Olyan, mintha a téged már 5x kirabló gengsztert megkérnétek közösen a szomszédokkal, hogy legyen szíves leszokni erről, mert az utolsó betöréssel túlment a határon, kitört három ablaküveg, ami pluszköltség a közösségnek.

Nem. Itt az a válasz, hogy a lakóközösség összeáll, és kapával, kaszával várja a banditát.

Semmi értelme ezeknek a tüntetéseknek. Annak van értelme, amit MP csinál: hangosbemondókkal lejátszani a kiragadott mondatot, hogy mindenhol meghallják. Oda kell ütni, ahol fáj nekik, a szavazóbázisukra. A tüncikézés, diplomatikus gesztusok ideje lejárt. Ezek nem diplomaták. Már azt nevetségesnek érzem, ahogy ezt leírom. Mintha a hóhérról be kéne bizonyítani, hogy hóhér. Nincs miről beszélni, nincs miről vitázni. Szóba se kéne állni velük, meg se kéne hallgatni őket. Eleve nem értem, miért nem vágott hozzá valaki egy széket a romák közül Gyöngyösön. Mi kéne ahhoz, hogy végre tényleg felháborodjanak az emberek?

Vagy átadják a hatalmat amikor vesztenek, és eltakarodnak innen a választásokkor önszántukból, vagy erővel takarítjuk el őket. Nincs más opció.

12. Na hálisten ezt a topikot is zárni fogják. Szép munka srácok, ha ti nem lettetek volna, senki sem tudná a magyar redditen, hogy léteznek bűnöző cigányok.

13. Ilyenkor hirtelen mindenki pártolja a romákat máskor meg dögöljenek meg, érdekes.

14. Álljon ki értük a faszom.

Köztük nőttem fel az egész életemet megkeserítették.

15. “Akinek semmilae sincs, az annyit is ér” Már e mondat után gtakarodnia kellett volna, de jó fidesznyiknek mindent lehet!

16. Ezeket a kommentelt olvasva az ember már megérti, hogy hogyan termelődik ki a sokadik Orbán kormány. A hab a tortán az, hogy ugyanezek az emberek roncstársadalmaznak.

Leave a Reply