Včera jsem tu četla o čtyřletém kocourovi který je hluchý a kterého rodina nepřipravila na příchod dalšího dítěte a tak jim začal značkovat a místo hledání nového domova a zajištění podmínek pro život ho zbaběle nechal venku na sněhu v přepravce. Borec psal že je od Brna. Podobnost čistě náhodná s Reddit postem že? Původní vlákno už nemohu najít, klidně pokud někdo máte screen toho postu sem s tím. Doufám frajere že budeš mít z ostudy kabát a ten útulek na tebe to TO opravdu podá.

mrs_cobrakai

22 comments
  1. Problém lidí s kočkama je, že neumí kočky prostě uklidit, proto jich je tu tak moc. /s

2. Za mě by z bytu letělo dítě. Kočká má v bytě větší pravomoce než já

/s

3. Poslední dobou kdykoliv se něco stane tak všichni mají kamerový záznamy, fotky, důkazy ale všichni dávají časový ultimáta.. proč? Jestli ty důkazy reálně nemají a doufají že se někdo zalekne a přihlásí se sám? Proč to prostě nenahlásí ihned?..

Asi lepší než aby kočka skončila v pytli u krajnice.

4. Se neposer, mohl ho taky hodit do popelnice nebo vypustit v lese.

5. Sem chtěl napsat, že si někteří musí uvědomit že ne každé zvíře je tak jednoduchné na starání jako pes, pak jsem si uvědomil že i u toho psa to někteří dokážou zkurvit.

6. Aaa, kamery zachycující veřejný prostor. To by bylo smlsnuti 🤣😂🤣😂

7. Tohle je k naštvání. U jeho minulého příspěvku bylo i pár odpovědí od lidi, kteří by si kocoura možná vzali 😣 ten jeho původní příspěvek už je smazaný?

8. U takových ani nejde být slušná tak řeknu rovnou že ten člověk je strašný píčus a snad ho nejen TO dostane ale i karma. Nesnáším lidi co si pořídí zvíře aniž by si uvědomili že není lehké se o něj postarat, takové individuum nemá rádo to zvíře ale jen pocit že něco vlastní, jinak by si o chovu něco přečetl a nevyhodil by chudáka potom co začne trošku dělat pro něho problémy.

9. Pán asi není moc slušnej, ale co tak slýchám tak dřív bylo normální topit nechtěný kočky ve vodě.

O týrání zvířat určitě nejde, policie bude zbytečně zaměstnaná blbostí a odloží to.

10. Na sto procent tohle vlákno čte.. (myslím původního majitele kocourka).. Jen ti chci vzkázat, že jsi píča a doufám, že tě taky někdo hodí v přepravce ke dveřím a zdrhne 🙂 originální post jsem četl, a pár lidí psalo, že by si kocourka vzalo, takže tenhle výsledek absolutně nechápu.

11. Původní příspěvek jsem neviděl, takže nevím, ale nepomohlo by s ostříkáváním náhodou kastrovaní? U našeho kocoura to pomohlo na 100%, ale je fakt že jsem slyšel že někdy stejně občas ostřikují i po kastraci i když výrazně méně.

Leave a Reply