Fată, îmi dați gaslighting cu expresii din astea traduse cuvânt cu cuvânt care nu au nici un sens în limba română de trebuie să stau să mă gândesc dacă am auzit vreodată pe cineva vorbind așa și dacă sunt eu doar “old man yelling at cloud” .
prima deschidere oficiala de autostrada pe anu asta
Barbar
Merg la România în călătorie acest an și vreau să arăt ca un vrăjitor din Europa de Est când mă întorc acasă. Știe cineva unde pot să cumpăr o pălărie ca el în Brașov sau Sibiu? Deja lucrez la barbă. Mulțumesc!
Dacă apuca ăștia 2 sa facă un copil, trump o sa fie detronat
Ce trist ca nu s-a prins nimeni si atat de buna e gluma 😂
stop vibing, stop vibing, stoooop!
Mama …. poti sa parchezi masina acolo la ea intre ochi
Domnul asta nu era cumva bolnav de cancer in faza terminala? De statea pe live si lumea dona.
The bar is low
Mama, Și după atâția ani Rasputin are rizz la femele .
18 comments
Viitorul în trecut…
avem joe wilkinson acasa
Te-am văzut de la bar.
Fată, îmi dați gaslighting cu expresii din astea traduse cuvânt cu cuvânt care nu au nici un sens în limba română de trebuie să stau să mă gândesc dacă am auzit vreodată pe cineva vorbind așa și dacă sunt eu doar “old man yelling at cloud” .
prima deschidere oficiala de autostrada pe anu asta
Barbar
Merg la România în călătorie acest an și vreau să arăt ca un vrăjitor din Europa de Est când mă întorc acasă. Știe cineva unde pot să cumpăr o pălărie ca el în Brașov sau Sibiu? Deja lucrez la barbă. Mulțumesc!
Dacă apuca ăștia 2 sa facă un copil, trump o sa fie detronat
Ce trist ca nu s-a prins nimeni si atat de buna e gluma 😂
stop vibing, stop vibing, stoooop!
Mama …. poti sa parchezi masina acolo la ea intre ochi
Domnul asta nu era cumva bolnav de cancer in faza terminala? De statea pe live si lumea dona.
The bar is low
Mama, Și după atâția ani Rasputin are rizz la femele .
bmw f06
Înapoi în viitor-România.
Are doamna Vadim drum expres intre ochi
https://preview.redd.it/3dzm5w3e8igg1.png?width=220&format=png&auto=webp&s=d313550960013c6b93f6f3a2d5fbd9a365fc0c69
Dorothee nebuna și prăjitul din O(r)z