Ukrán nyelvű bombafenyegetést kapott több iskola és hivatal

megapull

31 comments
  1. Hamarosan majd biztos lelövik a drónt is a határon és véletlenül ott lesz az egész hirTV stáb h felvegye.

2. nagyobb esélye van, hogy emögött is a fidesz és nem az ukránok rejtőznek. sőt, ez biztos.

3. Apa, kezdődik…

Bassza meg, meddig fognak elmenni?

4. 100% volt, hogy lesz valami false flag akció.

Ja, és kurva anyád, Fidesz!

5. Aha, pont jókor választás előtt. Az utóbbi 4 évben még egyszer se jött ukrán nyelvű bombariadó, mi? Hogy mondják a csigaevők… suspicieux?

6. Mert majd pont ukránul küldenek üzenetet az AI korában, logikus…

7. Persze, az uktánoknak pont erre van idejük meg kedvük meg minden, hogy bombafenyegessék a Berettyóújfalui SZC Arany János Gimnázium és Technikumot, meg az Érd megyei jogú városka helyi ukrán nemzetiségi önkormányzatát.

😀

Ez teljesen hihető.

8. Várom a kimutatásokat, hogy vajon pont azokba a városokba küldtek ilyen emaileket, ahol billeg a Fidesz támogatottsága….mert olyan nincs, hogy Érdre küldenek, de Pestre nem; Hajdú-Biharba, Berettyóújfalura igen de Nyíregyházára nem…

9. Szerintem még vucsics papa is intéz majd migráncsokat a határra.

10. kezdik ezek a mocsok geci fideszesek a false flag akciókat, épp ahogy putyin tanította, semmi se drága nekik. nem fog menni köcsögök, már csak a kamuprofilok és a teljes kiszolgáltatottságban lévők ikszelnek ezekre a pedofiltámogatókra, az ország felébredt. végetek van, takarodjatok!

11. Na fene! Lehet a fidesz már látta a 21 kutatóközpont eredményét mindenki előtt?

12. Kitalalom! Az uzenetek pedig alavoltak irva hogy MP vagy Zsele ugye?

13. >Még mindig folyik a nyomozás az egy évvel ezelőtti, iskolákat érintő bombafenyegetések miatt – írta megkeresésünkre az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya.

>2025. január 23-án, majd január 31-én országszerte több tucat iskolában volt bombariadó egy fenyegető levél miatt. Többek között arra lettünk volna kíváncsiak, hogy milyen eredménye lett a nyomozásnak, van-e már gyanúsítottja az ügynek. Az ORFK válasza szerint „a 2025. januári, iskolákat érintő bombafenyegetésekkel kapcsolatban a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda folytat büntetőeljárást, azonban a nyomozás érdekére tekintettel arról bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni”.

14. >*”Ukrán nyelvű bombafenyegetést……”*

……eddig vettem komolyan!

15. Áprilisig már olyan Ukrán fenyegetettség lesz Magyarországon hogy sajnos elmarad a választás. 

16. Mikor ovis koromban utáltam az óvónőket, és direkt odaraktam a biciklijük elé a fenyőfák tűleveleit, hogy szúrják ki a kereküket. Ez kb ugyanennyire szánalmas.

Bár a “tiszaadó” tervét is aláírta Magyar Péter nem? Az is mennyire meggyőző.

17. kitalalom, ilyen terrorgyanus idoben sajnos nem lehet valasztast tartani 🙁

18. Mennyire átlátszó, mint tavaly júliusban a templom gyújtogatás? Ez a fidesz

19. Ezt nem szopja be senki . Valami csalafintább dolog kéne .

20. Ez nagyon az alja.

Szólj a haverjaidnak, hogy fejezzék be. u/Cs_Latorcai_

21. Szerintem meg ez nem a false flag a választások elcsalására, amit sokan várunk tőlük, hanem gumicsont, amit lázár cigányozása miatt dobnak be, mert szembesültek vele, milyen kibaszottul nagy szarban vannak miatta. Nem lehet véletlen, hogy ez ugyanakkor történik, amikor épp a cigányságot szopják fel social medián teljes gőzzel. Úgyhogy tessék leszarni ezt és lázárral foglalkozni továbbra is!

Leave a Reply