Fidszeszes vérnyugger VS Tiszás nyugdíjas aktivista. (Tippelj melyik az agressziv)

Super_Hotel_8875

16 comments
  1. Nagyon közel mennék a nyugdíjas nénjéhez, odafinganék egy olyan halk büdöset, ami kimarja a segglyukam a forróságtól, majd megnézném az elfintorodott arcát, és annyit mondanék neki, hogy sok locsolót kívánok önnek húsvétra, majd felé legyezném a maradék fingszagom, és arcon tüsszenteném.

2. #Csak a szoki…
    Világát sem tudó, propagandabuborékban tartott, uszitott , hazugságokkal radikalizált beszűkült vidéki pedofideszes mammer aki a BÉKE és a Kereszténység védelme érdekében kitépí a szórolapot egy nálánál ezerszer értelmesebb kortása kezéből, mert Orbán Viktor azt mondta, hogy el kell taposni őket.

3. Nincs tippelni való, helyette van a piroskapucnisoknak való szurkolás.

4. Tisztelettel kerdeznem, hogy ha szajbaverik, jon az agressziv ellnzek duma?!

5. Az a baj, hogy hallom a videót ott is, ahol nincs hang.

– Te Manyi, én odamegyek, haljak ki!
    – Majd adok én nektek, Tiszás hazaárulók, 98 ezer a nyugdíjam, a héten csak húslevest ettem, kétszer, de engem nem basztok át!
    – Nem hagyom, hogy Orbán Viktornak keresztbe tegyetek!

6. Ezért tartom hülyeségnek azt, hogy majd ők is békések lesznek rendszerváltás után. Nem, ugyanúgy meg fog maradni a gyűlölködés. Az agresszivitást nem Orbán rakja beléjük. Csak megszólítja azt.

7. Lehet 4 éve meg ugyanarra szavaztak. Akkor még ment az imadas most meg anyázás.

8. A DK-s nyuggerek se jobbak, azok a tisza=fidesz hülyeségüket hajtogatják meggyőzhetetlenül..kibaszott kádári nyuggerek

9. Ilyenkor harcias. De ha nem adod át neki a helyed a buszon kiveri, a balhét a nyanya.

10. Dühös vagyok mert viktor azt mondta. Félti a szaros pénzét amit így is úgy is meg kap. Még többet is kapna ha más lenne de olyan geci, szar, szemét, önző hogy nem érdekli. Kerülj be 1 hónapra az ellátásba. Egy fideszes szemét terjesztőbe nem állnék bele pedig zsigerből utálom a fideszt.

11. nekem szimpatikusabb ez a Tisza jelölt, mint az én körzetemé (Békés 3, Ráki Zsolt). bár nem a szimpátia számit a szavazásnál, csak bukjon végre a fidesz

12. orbánné sipos erzsike ismét akcióban, helikopterrrel szállíthatták oda, hiszen kevés a hiteles és még elő nyugdíjas a fidecben, állítólag.

Leave a Reply