Kkšne so mi ble boljše prej… ne vem pa a je to zaradi sentimentalnosti, al ker je bil dejansko boljši dizajn. Nisem iz tega foha 😅
Žal na tej sliki več kot polovica logotipov ne pripada slovenski firmi ali pa je že propadla
Večinoma so mi novejše verzije boljše, razen Podravke in SKB.
zara slovensko?
podravka je res downgrade
Posta_nov_logo = posta_logo.title()
Vcasih je treba logote spremenit ker se je kontekst tok spremenil. Pticek od telekoma je bil ikonicen, ampak v dobi ko je telefoniranje popolnoma postransko poslanstvo predvsem ISPJA, ima smisel da se spremeni. Vcasih logotip s kup podrobnosti zgleda lepo na tisku, ampak je totalno neuporaben na zaslonih.
Vcasih pa je tut sprememba sam za spremembo. Sam ni pa tko vedno, nostalgija pa je mocna droga.
Stari logotip v večini boljši
Samo Pivovarna Laško, Elan in BigBang imajo nov logo boljši.
Elan, loterija, telekom, vegeta in kokta so mi bol všeč starejši
Tist k se je spomnu nouga logota za Laško potrebuje povišico
12 comments
Kkšne so mi ble boljše prej… ne vem pa a je to zaradi sentimentalnosti, al ker je bil dejansko boljši dizajn. Nisem iz tega foha 😅
Žal na tej sliki več kot polovica logotipov ne pripada slovenski firmi ali pa je že propadla
Večinoma so mi novejše verzije boljše, razen Podravke in SKB.
zara slovensko?
podravka je res downgrade
Posta_nov_logo = posta_logo.title()
Vcasih je treba logote spremenit ker se je kontekst tok spremenil. Pticek od telekoma je bil ikonicen, ampak v dobi ko je telefoniranje popolnoma postransko poslanstvo predvsem ISPJA, ima smisel da se spremeni. Vcasih logotip s kup podrobnosti zgleda lepo na tisku, ampak je totalno neuporaben na zaslonih.
Vcasih pa je tut sprememba sam za spremembo. Sam ni pa tko vedno, nostalgija pa je mocna droga.
Stari logotip v večini boljši
Samo Pivovarna Laško, Elan in BigBang imajo nov logo boljši.
Elan, loterija, telekom, vegeta in kokta so mi bol všeč starejši
Tist k se je spomnu nouga logota za Laško potrebuje povišico
Kaj od tega je dejaansko sploh naše?