Bugün gündeme oturan dijital oyu yasa tasarısından dolayı size zamanında Anadolu Ajansı tarafından paylaşılan bir görseli hatırlatmak istiyorum.

GeneralPoot

16 comments
  1. Dijital oyun dendiği zaman hayatında bilgisayara bile bakmamış bir şey bilmeyen dinazorlar tarafından yazıldığını biliyorum.

2. cs olayı kolpa en eski versiyonlarında bile yok öyle bir şey

3. evet simdiden baslamislar. 40+ yastakilerin hicbir sey anlamayacayi ama canigolunden destek verecegi bir uygulama daha

4. Bunlafın yarısından fazlası yanlış bilgi amk.
    Bazılarına uğraşmamişlar bile.
    Hitman mesela, ” oyunda islamı aşalayan görseller var” nasil gorseller, neye benziyorlar? Anlatamıyorlar çünkü uydurma.

5. Pacman için yazılanlar güldürdü amk sizin ben olmayan beyninize sokayım keowiwlwoe

6. Pacmane nasıl böyle bir kalıp bulabilmişler kırk yıl oturup düşünsem aklıma gelmez amk

7. adamlar sırf populer diye Devil May Cry,Resident Evil gibi oyunları koymuş kandıracakları kitle duymuş olabilir diye
    sonra azıcık da olsa doğru olsun diye muslim massacre gibi oyunlar koymuşlar

8. Çok ama çok yakında cinnet geçirip cuma namazı kılan apkli amcaları patlatıcam. İyi forumlar.

9. Türkiye’deki PC police. Siktirsin gitsinler birader.

10. ANANI SİKİM AWPWAQŞHLKGHPKAWGLKGAWLKGALKBGA YAHU BARİ TUTARLI ATIN YAA

11. Bilgisayar oyunlarını kötü göstermek amacıyla internet forumlarında dolaşıp bulabildikleri doğru veya yanlışlığını kontrol etmeden her örneği eklemişler, Pacman’deki gibi espri olanları da gerçek sanıp koymuşlar.

Leave a Reply