A tiszás önkéntesek beszámolója a baltás fideszes támadásról.

ERHUmanoid

28 comments
  1. Amúgy az ilyen rácsok kibaszott szabálytalanok tűzvédelmi szempontból.

2. Tanárbácsi hogy megjegyezte a hazaáruló szót… Remélem tudja, hogy egy szó…

Baszomaszád te fasz.

3. Ez a sok agymosót zombi mi a szart csinál mikor a szekta vezér a földbe áll?

4. Csak a szoki Fidesz, aki gyerekeket es noket bant. Fiatalokat megfelemliteni nagyon fun dolog…

5. Isten előbb ítél mint gondolnád. Remélem a fideszesek a választási vereség után követik Norton igazgatót.

6. Ilyenkor azt kell mondani hogy “Mihazánk és Remeteszőlős” 😀

7. A Fidesz propaganda-mesterei ezért végtelenül aljasak, mert hazaárulózással (korábban Sorosozással) hergelik az embereket és lesz.rják az ilyen következményekkel.

8. Hihetetlen bazdmeg. De rábaszol Orbán, mert ha kell a lelkemet is kiszarom csakhogy végre a történelem szemétdombjára kerülhessetek. Aztán a filléres putriddal meg a degenerált tyúkszaros pedohaverjaiddal takarodhattok a böribe. xoxo

Ja, és sok sikert az országjáráshoz Vityám! Már várom, hogy gyere. Készülök is neked pár kérdéssel. Ott tali! :DDDDD

9. Azt hittem gyermekotthoni igazgató, ott ez az agresszió alapkövetelmény ugyebár.

10. 40-50 év körüli tanár. Az ilyenek nagyon lehoznak az életről.

Viszont!
    Tegnap mentem bevásárolni, és éppen pakolták ki a tiszások a pultot a bolt mellett. Esőben mellesleg. Kb 10percet voltam bent, mire kijöttem 4 idősebb ember állt már ott és beszélgetett normálisan az önkéntesekkel. Amennyit hallottam az egyikük éppen be akart lépni egy helyi tisza szigethez. Mentem tovább és pár méterrel arrébb két szintén idősebb ember beszélgetett egymással, mindkettő kezében tiszás szorólap.
    Hopium volt számomra.
    Igaz, hogy évek óta ellenzékben lévő megyeszékhely vagyunk, és ritkán narancsszínű a megyénk, de ettől függetlenül is jó volt ezt látni, hallani.

11. Érdekelne engemet egy módszer arra, hogy hogyan ne érezzek késztetést arra hogy agyonbasszak egy fideszest.

12. Írtam egy szerelmes verset a gecinek

Kórság vagy a népnek testén, Viktor.

Ideje hogy eltemessünk, Viktor.

Sírtunk miattad nappalon és éjjelen át,

Elárultad azt a kibaszott hazát.

Utoljára belenéztél a tükörbe,

Beled alól kilógott a faszod hegye

Mondd Viktor, ma kit baszol meg vele?

A Szőlő utca már bezárt ugye…

Dög vagy Viktor, döglött állat

Lábtörlője a hazának.

Rongy életed mentenéd még,