Neměli bychom to taky zavést a radši rychle? Za mě naprosto rozumný krok. Prostě si říct, že tu nechceme ubytovat zločince, vrahy, úchyly a rusáky. Vlastně ještě lepší by bylo každého z nich sem nepouštět. Proč bychom tu měli vítat kohokoliv z nepřátelského státu, který nám vyhrožuje zničením?

http://youtube.com/post/UgkxEr1k99sHE7xR95t9o3lOG0HF0jAsMjjA?si=DXTPr0v22OUxsqQw

Embarrassed_Knee_282

14 comments
  1. S Macinkou na zamini a Babišem jako předsedou vlády? Ten byl dobrej!

2. Problém je že když někdo bojoval za rusko, došlo mu že to je špatné, pak se vzdal(nevím jak často se tohle děje.)

3. “Proč bychom tu měli vítat kohokoliv z nepřátelského státu, který nám vyhrožuje zničením?” Pretoze nasilie v tomto pripade pacha stat (resp. jeho ozbrojene zlozky) a nie kazdy, kto ma ruske obcianstvo? Bolo by spravne ta obvinovat (a trestat) v pripade, ze zajtra napadne Cesko iny stat?

4. Žádný Rusáci tu nemají být, zero, nada. Jako fakt, že nás někdo hybridně napadá, snaží se nám vykolejovat vlaky a pořád jeho občani můžou cestovat po Evropě je pro mě nepochopitelný.

5. jojo podle této logiky je každý Rus špatný a tečka!!! třeba takový zemědělec někde na venkově v Rusku je automaticky špatný a za válku může i on xD. Vtipný je jak se nám snaží namluvit že nemůžeme všechny muslimy házet do jednoho pytle ale u Rusů se to může

6. Jak “taky”? Estonci to navrhují na úrovni celé EU. (A jinak to ani moc nemá smysl.)

7. Jak to chteji v Estonsku vynucovat, az dojde k ruske invazi do Estonska?

8. Problém je, že peníze nesmrdí nikdy pocházejíc odkudkoliv.

9. Naprostý souhlas! Vůbec nerozumím tomu, že o něčem takovém se vůbec diskutuje. O russácko nelze stát ani v jediné věci, nemá nejmenší smysl se s nimi kamarádíčkovat natož se pokoušet o spolupráci..možná tak za 30 let! S velkým MOŽNÁ!! Pro tuto chvíli by byl nejrozumnější jediný krok.. zamknout, zahodit klíče a pořádně střežit hranice EU i NATO a důsledně hlídat, aby jediná noha těch smradlavců a vrahů sem ani nepáchla!!

10. Pokud jsou Rusové tak přesvědčeni o škodlivosti a zkaženosti západního způsobu života, měli by se zasadit o vznik jakési nové železné opony mezi nimi a západní Evropou. Ale to se asi nedá protože by nemohli parazitovat na bývalých sovětských satelitech a z východu by je Indové a Číňani sežrali zaživa. Jediná logická expanze je tedy dále na západ.

11. Já bych šel ještě o kus dál. Mužům nechat plný zákaz, ale ženy naopak podporovat v přesídlení mimo stát, kde se z nich udělá plodírna na fašouny. My vyřešíme problém s porodností, incelové si promnou ruce a rusáci obrečí začátek další vlny depopulace.

Vlastně už ani nevím jestli /s nebo ne.

12. Za me urcite zavést. Ale současná vláda by spíš prosadila ban vojáků, co bojujou proti Rusku.

13. A vyresi to jako uprchliky z muslimskych zemi? Tzn. Nevyresi vubec.

14. Spíš než o bezpečnost Evropy jde o to, snížit počet Růstu, kteří budou ochotni dobrovolně narukovat.
    Teorie, že tady po válce ti “chudáci” půjdou vraždit naše nebohé občany mi přijde jako totální blbost.

Leave a Reply