Profesorii ies din nou în stradă. O grevă de avertisment ar putea avea loc chiar în timpul simulărilor de examene naționale — gabriel191 Tags:Romania 5 comments Cum ar fi sa iasa si parintii care se aleg cu analfabeti functional dupa 12 ani de scoala? S-au spetit muncind, au aproape 15 ore pe saptamana. Mai multi bani in educatie = mai putine voturi pt psdnl si aur. Go figure! Foarte bine, s-a tot văzut că altfel nu poți obține nimic de la guvernanți, decât dacă joci dur și de tem de consecințe. Analfabetismul funcțional… Pentru rezultate bune și f bune e nevoie de muncă, seriozitate și disciplină . Atâta vreme cât nu ne raportăm corect la școală/profesori, în sensul ca știm noi mai bine orice despre orice, nu se va schimba nimic. Inclusiv când merg la medic, sunt persoane care nu respectă ce li s -a spus pt ca știu ele mai bine. Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Foarte bine, s-a tot văzut că altfel nu poți obține nimic de la guvernanți, decât dacă joci dur și de tem de consecințe.
Analfabetismul funcțional… Pentru rezultate bune și f bune e nevoie de muncă, seriozitate și disciplină . Atâta vreme cât nu ne raportăm corect la școală/profesori, în sensul ca știm noi mai bine orice despre orice, nu se va schimba nimic. Inclusiv când merg la medic, sunt persoane care nu respectă ce li s -a spus pt ca știu ele mai bine.
5 comments
Cum ar fi sa iasa si parintii care se aleg cu analfabeti functional dupa 12 ani de scoala?
S-au spetit muncind, au aproape 15 ore pe saptamana.
Mai multi bani in educatie = mai putine voturi pt psdnl si aur. Go figure!
Foarte bine, s-a tot văzut că altfel nu poți obține nimic de la guvernanți, decât dacă joci dur și de tem de consecințe.
Analfabetismul funcțional…
Pentru rezultate bune și f bune e nevoie de muncă, seriozitate și disciplină .
Atâta vreme cât nu ne raportăm corect la școală/profesori, în sensul ca știm noi mai bine orice despre orice, nu se va schimba nimic.
Inclusiv când merg la medic, sunt persoane care nu respectă ce li s -a spus pt ca știu ele mai bine.