Miluju učitelé na TV fakt……..

JohnyBucha_ACS

15 comments
  1. Prostě mu vlítni o přestávce do kabinetu.

![gif](giphy|p2EHxIYi7gxZ6)

2. Tělocvikáři byli odjakživa taková “zvláštní” sorta lidí 😁

3. Buďto to má měřitelné projevy nebo to nemá měřitelné projevy.

4. Ta dnešní mládež. To já učitele na TV nepotřeboval, naučil jsem se na ní koukat úplně sám

5. U nás si pak jednu z “nich” vzal a jsou spolu do teď. Další nás mlátil hráběma na skok do písku, ale to už je let…

6. U nas to byl ucitel na IT, ktery se na TV chodil obcas jen divat.

7. Mám zkušenost tak 50/50, 2 roky jsem měla učitelku a ta byla neskutečně fajn, většina kluků a minimálně jedna holka do ní byly zamilovaní, naopak pak jí vystřídal tělocvikář a byl naprosto creepy, jen z představy, že bych s ním byla v jedné budově sama i kdyby on byl ve sklepě a já na půdě, ve mě vyvolávaly noční můry 😀 Ale tam nebylo třeba důkazu, neustále se motal okolo nás děvčat, věnoval nám víc pozornosti než chlapcům, a celkově byl divný na to, že byl na základní škole.

8. Meli jsme tělocvikářku, taková svalnatější s krátkými vlasy. Někdy v osmé třídě jsme s kámoši pozorovali holky jak dělají svíčky. Učitelka prošla kolem nás a prohodila to jsou ale prdelky co hoši? Docvaklo mi to až tak po deseti letech. 😀 Jinak se chovala vždy korektně a byla přísná ale spravedlivá.

9. Já zažil vždy dobré tělocvikáře, za to učitel na informatiku… To bylo něco.

10. Lepší je, když je to na první pohled tlusťoch, co běžel naposledy když mu bylo 20, ale všechny komanduje, buzík….

Leave a Reply