0 phones in sight, just people living in the moment
Takvih katastrofa su napravili na stotine po cijelom Međimurju, sad čiste jednu od tih hrpa u svom dvorištu, pa nek počiste i ostale koje su stvorili.
Sviđa mi se šta su svi sretni, nitko ne snima mobitelom, vidi se intelektualna komunikacija i dinamična praksa riješavanja situacije.Veljko Kajtazi će biti ponosan!
Super za vidjeti, sljedeći korak prestanak trgovinom ljudima?
15 comments
0 phones in sight, just people living in the moment
Takvih katastrofa su napravili na stotine po cijelom Međimurju, sad čiste jednu od tih hrpa u svom dvorištu, pa nek počiste i ostale koje su stvorili.
Sviđa mi se šta su svi sretni, nitko ne snima mobitelom, vidi se intelektualna komunikacija i dinamična praksa riješavanja situacije.Veljko Kajtazi će biti ponosan!
Super za vidjeti, sljedeći korak prestanak trgovinom ljudima?
https://preview.redd.it/h5oabvewhwgg1.png?width=98&format=png&auto=webp&s=3dad6c7efafb78ce8b5f336dc051abaf94a7af25
Tako se to radi Tomaševiću, a ne kojekakve moderne spalionice.
Nije to rjesavanje problema smeca nego inventura sirovina
Pa sta nisu mogli rjesit da se to odveze i zbrine a ne zapalit
Kladim se da je dio toga završio u tom potoku, malo plastike su zapalili, staklo je razbijeno itd.
Bacit će pored u šumu
placanje komunalnog < baci u potok
da sam ja tako zapalio u svom vrtu za 5 minuta bi putin i trump i plenki dosli i naredili mi gasenje.
Nema tu nikakvog rješavanja problema. 😀
Zna li tko odakle to smece tu in the first place, hm?
U Skabrnji su lipo rijesili takvu ekipu. Medjimurci bi se tribali ugledat na njih.