CALCULE. Câți bani va pierde un angajat căruia nu i se mai plătește prima zi de concediu medical. Măsura a intrat în vigoare astăzi – HotNews.ro
—
gabriel191

CALCULE. Câți bani va pierde un angajat căruia nu i se mai plătește prima zi de concediu medical. Măsura a intrat în vigoare astăzi – HotNews.ro
—
gabriel191
11 comments
pai asa e gandita special pt cei care isi luau o zi de concediu medical si defapt aveau una alta de rezolvat
Firmele de asigurări: stonks.
ar trebui sa platim si noi asigurare medicala cu o zi mai putin.
Am gripa. As avea nevoie de 1 zi de concediu maine… Bine, de mai multe…
Dar nu o sa-mi iau… Pt ca – 50% la salariu pentru zilele de medical…
So… Merg la birou… Plm
Se ia și retroactiv? Dacă joi și vinerea asta am avut CM și luni aș reveni, nu mai plătește pentru Joi? Mă aștept de la firma mea să facă figuri.
Eu cred ca este neconstitutional sa ni se ia banii integral pe CAS si sa nu fi platit pentru un căcat de CM. Am 36 ani lucrati, doar o data am beneficiat de CM sau de 2 ori, nu mai stiu. FMM de Guvern infect.
Asta este taxa de fraier. Te-a mancat undeva sa te imbolnavesti si sa nu muncesti gen.
Azi o zi, la anu 2 zile, peste 5 ani ajungi ca in America.
Buie Molojan !
Sincer…e fff naspa ca ptr cativa nesimtiti platim toti. Dar realitatea e ca economic nu prea sunt alte solutii sa pui punct la nesimtire. Avem un angajat gen z din iunie 2025. Cred ca o data la 2 sapt isi lua CM. Vineri si luni sau doar luni. Lucra in echipa de 2, asa ca stateau pe tusa 2 oameni. Si la cum era legea, nu aveai ce sa ii faci.
Deci ziua off pentru donat de sânge practic nu mai este plătită?