Fotky z demošky — Doyouevenkern Tags:Czech RepublicCzechia 6 comments Kdy bude další?  Jaká krása by to mohla být, kdyby uprostřed jednoho náměstí byl Macinka a na druhém Tomio. V tom středověkým klipsu na ruce a hlavu*. *(Prosím chytřejší doplnit o název. Dík) Tam by se krásně hajlovalo Mnohem lepší transparenty než obvykle maj dezolé Jsem zvědavej, jak to bude pokračovat, až Babiš dostane imunitu. (Byl bych za vydání, ale to nevidím jako reálné) Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Jaká krása by to mohla být, kdyby uprostřed jednoho náměstí byl Macinka a na druhém Tomio. V tom středověkým klipsu na ruce a hlavu*. *(Prosím chytřejší doplnit o název. Dík)
Jsem zvědavej, jak to bude pokračovat, až Babiš dostane imunitu. (Byl bych za vydání, ale to nevidím jako reálné)
6 comments
Kdy bude další?

Jaká krása by to mohla být, kdyby uprostřed jednoho náměstí byl Macinka a na druhém Tomio. V tom středověkým klipsu na ruce a hlavu*.
*(Prosím chytřejší doplnit o název. Dík)
Tam by se krásně hajlovalo
Mnohem lepší transparenty než obvykle maj dezolé
Jsem zvědavej, jak to bude pokračovat, až Babiš dostane imunitu. (Byl bych za vydání, ale to nevidím jako reálné)