Mi se par abjecte sau stupide reacțiile din PNL pe marginea scandalului cu blonda de la liberali. PNL-ul e o hazna și asta trebuie spus clar. Nu e atât de hazna ca PSD-ul dar tot hazna e.
—
itrustpeople

Mi se par abjecte sau stupide reacțiile din PNL pe marginea scandalului cu blonda de la liberali. PNL-ul e o hazna și asta trebuie spus clar. Nu e atât de hazna ca PSD-ul dar tot hazna e.
—
itrustpeople
8 comments
https://preview.redd.it/3hkeuebvlvgg1.png?width=1080&format=png&auto=webp&s=102820ec84f2051bb5cb5e052ec9144f56e6713f
Aveti oameni buni rabdare, inca un pic si reformeaza Bolojan PNL, o sa vedeti!
/s
PSD-PNL aceeasi mizerie.A nu se confunda cu AUR,POT,SOS si altii.Astia intra la categoria gunoi de grajd!In concluzie politica romaneasca este o cocina!
Nicusor si bolojan n-au binevoit sa critice un ministru al justitiei psd care e hot si crezi ca o sa se atinga de ceva avocata care a luat asa un pic de mita?
Jana nu moare, jana se transforma
Jana fiind fsn/pcr/cepltamaivrei
slabi liberi amandoi. Poate buni administratori dar lideri 0. fara coaie .
Astia-s oamenii, cu ei defilam”.
Mi se pare amuzant cum Valeriu Nicolae,,om in toata firea, are asteptari absurde.Sa iasa Nicusor si Bolo sa recunoasca nu stiu ce.😂😂😂 Pe bune?
Clasa politica e oglinda societatii. Din pacate societatea noastra bolnava sustine politicieni ca blonda din Pnl, Vicol Nordis sau extremisti aflati in pragul nebuniei.
Oamenii astia gen Valeriu sunt cei mai toxici, ei vand doar impotenta si anti-electoralism … sub forma de “standarde”… CE a reiesit din aceasta postare e ca toti is la fel si cam atat…Doar ca el este citit doar de “reformisti”..asa ca citind mesajele astuia tot ce faci este sa risti sa nu mai votezi… Nu iti castiga niciun vot si nu is cititit de AUR-isti sau PSD-isti asa ca …Tot ce faci este sa demotivezi un USR-ist sau un fal al lui Bolojan, care cu bune cu rele e mai okay decat..Ciuca sau rockerul de dinainte sau Ciolacu.