Magas hitelkamatok, növekvő államadósság: ezt hagyja ránk 16 év után az Orbán-rendszer

8088777

13 comments
  1. Gyurcsány ÁLLAMCSŐDJÉT meg3X-ozta orbán úgy, hogy ömlött ide az EU pénze. Ehhez már géniusznak kell lenni!!!

2. Utazok autóval a városban az országban ÉS MEGINT ostoba, bugyuta és cinikus faszom NER plakátokkal van teleszarva az ország és a buszmegállók.

Nem adjuk a pénzünket…
    Persze, hogy nem mert NINCS B+

3. Nagyon komoly vámot fog beszedni a sors azért, amit ez a bolond végrehajtott az elmúlt években, a kérdés csak az, hogy kin csattan majd

4. RTL amúgy nem a propit nyomja?

Edit: Azért kérdezem, mert nem tudom, 17 éve nem nézek TV-t. De azért köszönöm a downvote-okat 🙂

5. Annyiban igaza van , hogy a magyar fiataloknak annyi. Ezért akinek van egy kis lehetsége vagy sütni valója el is húz innen. Több generáció lehetőségét nullázták önös önző érdekből. Mi maradt? Nincs aki dolgozzon, nincs aki adózzon , nincs aki gyereket vállaljon, egy szóval ennek az országnak annyi.

6. Miért hiányolom azt a grafikont, ami egyszerre jeleníti meg az államadósságot és a ner vagyonok mértékét ? Ok, mellé lehetne rakni az EUs támogatásokat is.

7. “Nekünk Magyarország az első”……Fradika a második, de ami igazán fontos, 16 év alatt az egész famíliám gazdag lett. Az unokáim 100 évre anyagi biztonságban élhetnek, a haverok is, végre sikerölt a Nagy Terv, anno megmondtam, hogy csak egyszer kell nagyot nyerni, hát bejött. Átszerveztem az államigazgatást, az igazságszolgáltatás minden ágát, a rendőrséget, az állami ellenőrző hivatalokat, kizárólag azért, hogy senki, semmilyen címen vagyonosodási, pénzügyi kérdésben ne támadhasson meg. Elértem, hogy az állami irányítású és felügyeletű szervek, cégek, nekem – azaz az államnak – tejeljenek, ebből jut a pártomnak, a kormányomnak, külföldi eszmetársaimnak, barátaimnak, jut a külföldön alapított és a pártomat, kormányomat támogató sajtónak, amerikai és európai képviselőknek. Valójában ez vesztegetés, de a végső cél – az unió lerombolása, újra építése a szám íze szerint – immunissá tesz a vádaskodókkal szemben. Mindig empátiát éreztem a Szovjetunió iránt, az oroszok iránt, mert a kommunista eszme tette számomra lehetővé, hogy a magyar szocializmusban egyetemre járhattam ingyen, a gengszterváltáskor jött el az én időm, tudtam, hogy minden fórumon szerepelnek kell, hogy megismerjen az ország, megismerjenek a frissen alakuló pártok, amelyeket később le fogok rúgni a színpadról, ha megerősödtünk. Ez is bejött! Mindent elértem, amit akartam, most már csak ez a senkiházi Magyar gyerek gáncsoskodik, de ha vesztünk a választáson, akkor ellenzékből irdatlan nagy támadásokat szervezek ellene, ennek anyagi biztosítéka már jó helyen van, Balásynál, Lőrincnél és a milliárdossá tett más segítőimnél, külföldi bankbetétekben. Tehát bukás után újra kezdünk!

Sok puszi azoknak is, akik egyszerűségüknél fogva nem voltak képesek átlátni trükkjeim, hazudozásaim halmazát.

Szeretettel Orbán Viktor az “Olsen és bandája” fedőnevű program kidolgozója.

8. 6 havi fegyver pénz kifizetése a választás előtt 😡 Nem csak ilyenkor kellene adakozni. S nem hitelből!! Mindenki győzzön meg még 1 politikailag bizonytalan szavazót ✌️

Leave a Reply