Tegyél ki helyette oroszt, te talpnyaló csúszómászó.
Legalább bebizonyította, hogy nem földművelő, hanem paraszt
Akkor a kurva anyját.
Mocskos szemét EU! Volt pofájuk visszaszólni, mikor 15 éve gecizünk velük.
Én meg az egész éves fizetését távolítanám el a magyar gazdák javára!
Nem tudják már, hogy kínjukban mit csináljanak
Szánalmas nyalonc….
Gondolom akkor visszaadja az EU-s támogatásokat is
Az a baj, hogy holnap minden tanár és diák be fog menni.
Az is baj, hogy nem kezdődik országos sztrajk a többi egyetem és rektor részvételével.
Az is baj, hogy a gazdák és az agrár bárók ilyenkor kussolnak, pedig megnezhetik magukat, ha a ruszkiberenc fidess nyer megint és baszhatják a támogatásokat..
Itt? Mindenki
Erről is szavazunk áprilisban, hogy Európa és a nyugat felé fordulunk, vagy inkább az ilyen szovjet szagot árasztó akarnokok kapnak még nagyobb teret.
Gondolom azért az EU-s támogatásokat nem utasítják vissza. Felmentem az egyetem honlapjára, rögtön ott virít a Széchenyi Terv Plusz EU logó, alatta hogy milyen projekteket nyertek. Vicc amit művelnek ezek.
diakok helyeben mini unios zaszlokat tennek mindenhova
Ugyebár ez a volt Szent István Egyetem (Gödöllő), tehát államalapító első királyunk nevét előbb vették le.
# Nyugi, kiraknak helyette másikat, csak még le kell mennie Orbánnak érük a pincébe…
28 comments
Tegyél ki helyette oroszt, te talpnyaló csúszómászó.
Legalább bebizonyította, hogy nem földművelő, hanem paraszt
Akkor a kurva anyját.
Mocskos szemét EU! Volt pofájuk visszaszólni, mikor 15 éve gecizünk velük.
Én meg az egész éves fizetését távolítanám el a magyar gazdák javára!
Nem tudják már, hogy kínjukban mit csináljanak
Szánalmas nyalonc….
Gondolom akkor visszaadja az EU-s támogatásokat is
Az a baj, hogy holnap minden tanár és diák be fog menni.
Az is baj, hogy nem kezdődik országos sztrajk a többi egyetem és rektor részvételével.
Az is baj, hogy a gazdák és az agrár bárók ilyenkor kussolnak, pedig megnezhetik magukat, ha a ruszkiberenc fidess nyer megint és baszhatják a támogatásokat..
Itt? Mindenki
Erről is szavazunk áprilisban, hogy Európa és a nyugat felé fordulunk, vagy inkább az ilyen szovjet szagot árasztó akarnokok kapnak még nagyobb teret.
https://preview.redd.it/pa2n46zw6ygg1.jpeg?width=736&format=pjpg&auto=webp&s=4b415b23a0a3870ed0c10b7e868fce22260a6f8f
Szuper, néhány hónap múlva pedig ezek a szarjankók lesznek eltávolítva az egyetemekről
Az ilyen szolgalelkű rektort mikor fogjuk eltávolítani?
Akkor bazdmeg az anyad tefasz
Oroszgecii
Biztos eltakarta az orosz zászlót! Ócska jobbágy!
A korpásbajszú káder visszasírja a régi szép időket. Vajon megvan még szépen összehajtva a szekrényben?
https://preview.redd.it/es8bdi7f8ygg1.png?width=330&format=png&auto=webp&s=e31611c3070da462e59f07cc7e6443df51ad617c
Gondolom azért az EU-s támogatásokat nem utasítják vissza. Felmentem az egyetem honlapjára, rögtön ott virít a Széchenyi Terv Plusz EU logó, alatta hogy milyen projekteket nyertek. Vicc amit művelnek ezek.
diakok helyeben mini unios zaszlokat tennek mindenhova
Ugyebár ez a volt Szent István Egyetem (Gödöllő), tehát államalapító első királyunk nevét előbb vették le.
# Nyugi, kiraknak helyette másikat, csak még le kell mennie Orbánnak érük a pincébe…
https://preview.redd.it/j5y26sx0cygg1.jpeg?width=150&format=pjpg&auto=webp&s=711e2404987c6e1a9522b12bf5619cf9e1f5bab3
Ki ez a faszkutya?
Rohadjon meg.
és ö ki a kurva anyja hogy ezt egyedül meg meri lépni?
3 honap mulva ujra kint leszek. Thank you for your attention on this matter.
Pedig a magyar kellett volna leszedni mert pártunk és kormányunk és bölcs vezérünk ténykedésének köszönhető az EU-s programok törlése.
Ugyse csinalnak semmit ellene