Citate de ale sale din emisiunea cu pricina:

”Cristian Tudor Popescu continuă să creadă în legenda Bolojan – om de onoare, Bolojan – om de cuvânt. Eu nu voi vorbi niciodată public despre ce a făcut sau n-a făcut Bolojan în campania electorală, în care pretinde că m-a susținut. Nu m-am bazat pe susținerea sa.

Puteți observa că toți consilierii pe care și i-a luat de când era la Cotroceni și până azi au fost numai susținători ai altcuiva și care, în timpul campaniei, s-au poziționat împotriva mea”

”PNL s-a transformat într-o anexă jalnică a USR, asta pentru că liderul său, din postura de prim-ministru, este și o expresie a progresismului, soroșismului. Asta este drama PNL. Și drama României, această putere nicușorist-bolojenistă nu a beneficiat mai mult de 30-35% din voturi. Ei exclud jumătate din țară, aia rea, aia cu Georgescu, cu Simion, cu Realitatea, o exclud”

”S-a făcut un an de când asteptam niște explicații, presedintele României a fluturat niște dosărele să le citească în avion liderii străini. In care avion? Eu nu am înțeles de ce candidatura lui Georgescu la a doua serie de alegeri a fost anulată. Cred că oricare dintre noi vede că este o cauză foarte specială în care un om este adus săptămânal la control judiciar, sub o acuzație teribilă, de lovitură de stat, și putem să tragem de aici o concluzie”

De altfel, trebuie menționat că Crin a spus de mai multe ori că o apreciază profund pe Anca Alexandrescu și că îi face mereu plăcere să fie invitat la emisiunea ei, pe care o urmărește frecvent.

De asemenea, în emisiunea cu pricina s-au evitat subiecte precum Epstein sau avocata șpăgară din PNL că deh, Alexandreasca e cu Trump iar avocata cu pricina nu doar că a fost numită în Ministerul Transporturilor de Grindeanu dar e și prietenă cu mulți invitați permanenți de ai ei așa că acestea au fost eliminate repede din discuție prin fraze gen “lasă domne e un caz ca oricare altul, se întâmplă în toate partidele, lăsați justiția să își facă treaba reziștilor!!” sau “lasă domne că avem de discutat despre ADEVĂRATELE PROBLEME! Mai exact, despre plandemie, nenorociții de ucraineni și cum ar trebui să le fie rușine celor din PSD și PNL că nu l-au dat jos încă pe Bolojan!”

Zealousideal-Act7502

25 comments
  1. Asta iar a baut o cisterna plina cu bere si s-a apucat sa abereze?

2. Era o gașcă întreagă de useri foarte vocali care-l susțineau pe Crin în campania de anul trecut. Experiență, cinste, șarm, freză pe-o parte! Mă întreb dacă s-or fi lămurit… O, unde-s postacii de-altădat’?

3. Să zică verde în față că îi e ciudă că a pierdut

4. Ramolitul ăsta nu are ceva mai bun decât făcut cu timpul liber? Poate se apucă de ceva mai util, gen croșetat.

5. Persoana asta prea a prins tupeu dupa ce a fost scos de la naftalina acum 1 an

6. Ia niste voturi suveraniste pentru… nu stiu, poate mai candideaza la ceva…

7. Crin ca si personaj politic e o caricatura. Now what?

8. Cand sunt la competitia pentru cel mai irelevant si mort om politic si apare Crin Antonescu

9. În fotografie două personaje de-a dreptul josnice,un lingău și o oportunistă josnică,care pt 5 lei ar face orice,nu înțeleg de ce acest canal tv nu este desființat, bază legală există,nu cred că democrația îți dă dreptul să minți și să dezinformezi cu nonșalanță.
    Ea înainte îl lua la mișto pe CG și acum îi linge tălpile,căcărău un șomer care trăiește din banii nevestei, două personaje memorabile

10. Asta încă a rămas butthurt ca a fost umilit in alegerile prezidentiale

11. *Aveam alte așteptări de la curva lui Dan Voiculescu* — un idiot

12. Am vrut sa intreb de ce mai e bagata in seama fosila asta politica, apoi am realizat pe ce post e.

Leave a Reply