Haber kaynağı: https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yariyil-tatili-sonrasi-ders-zili-caldi-bakan-tekinden-ilk-mesaj-43098150
Hürriyet Türk halkı olarak yazmış ama videoda Türkiye halkı diyor Yusuf Tekin.
—
VixenPaw

Haber kaynağı: https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yariyil-tatili-sonrasi-ders-zili-caldi-bakan-tekinden-ilk-mesaj-43098150
Hürriyet Türk halkı olarak yazmış ama videoda Türkiye halkı diyor Yusuf Tekin.
—
VixenPaw
28 comments
Şaşılacak bir şey yok Atatürk’ü hedef alan adamdan bu beklenir zaten başka bir şey değil.
https://preview.redd.it/yamp348iq1hg1.png?width=1084&format=png&auto=webp&s=03a9f8d34dc9e428268fb3c5aebd6be56335eaad
Bakalım, resmi ve eğitim dilimiz Türkçe kalmak şartıyla demesine rağmen 90 bin fav alan bu tweet kadar, ‘Milli’ Eğitim Bakanı’nın Türkiye halkı demesi gündem olacak mı?
Türkiye mi halkına?
[deleted]
Suratında hayır yok orospu cocugunun
Türk Bayrağı denir ona, ay yıldızlı bayrak denmez.
Türk milleti desene be kalıpsız
HERŞEY OLDUNUZ BİR TÜRK OLAMADINIZ
Bayrağımızın adı Türk bayrağı ve milletimizin adı da yüce Türk milleti
Şeriat ile ilgili yazısı olan Atatürk’e düşman bir bakandan beklenen hareket. Ne yaparsan yap götünü de yırtsan bayrağın adı Türk bayrağı, Halk da türk halkı (bana sikimsonik “ırkçı” yazarak gelmeyin türk ırkından değilim ama türk halkındanım çünkü ben de) ve son olarak ne kadar götünü yırtarsan yırt ülkenin kurucusu da Atatürk.
Türkiye halkı ne amk?
Artık albayrağımızı da hedefliyorlar bunlar gibi ezik birisi yok
Türk bayrağı, Türk milleti, Türkçe
Siktir git amk
Bu orospu çocuğu ne konuşuyorsa, nerede duruyorsa ben tam karşısındayım. Öyle bir orospu çocuğu
Kösele suratlı at hırsızı orospu evladi
Türk halkı diyemiyor , Türk bayrağı diyemiyor
Öncelikle türkiye halkı değil türk halkı. Çok istiyorsunuz millet kendine osmanlı desin ama olmayacak. Osman bir adamın adı, 623 sene zorla millete osmanlı dedirtilmesi de bı gerçeği değiştirmeyecek. Bayrak türk bayrağı, millet türk milleti, türkiyeli değil türküm.
Bayrak konusunda tutuşmalarının sebebi de, karnelerden atatürk ile beraber bayrağı da kaldırınca, hata yaptık diye r yapmalarıdır.
Yine bir suç işlenmiş ki bayrağın arkasına saklanıp ucuz milliyetçilik yapılıyor çocuklara bir öğün sıcak yemeği bile çok görüyorlar. Okullara sabun koymaz, çocuklarına adam akıllı eğitim veremez ama konu din ve milliyetçilik olunca mangalda kül bırakmaz. Buradakiler de hala ay yıldız demesine takılmış. Bu topraklarda köle olmuşuz farkında bile değiliz.
Son dakika: “Türk” kelimesi Türkçe’den kaldırıldı!
/s
Türk demeye utanan bakan mı olur amk
Türkiye halkina
Çocuk katili, aşırı dinci, tarikatçı lanet yaratık
TÜRK BAYRAĞI diyemiyor lavuklar. Alerjileri var herhalde.
Türkiye halkı diye bir şey yok. TÜRK HALKI
Adam şeriatçı buda onu ümmetci yapıyor bunu bu kuruma atayan oe senin ben amk
Şeyh bunu zamanında ne badelemiştir ama…
Türk bayrağı dememek için ay yıldızlı bayrak diyorlar, aynısını geçenler iç işleri bakanı da yaptı, Türk demek yasaklanmış belli ki
Türk halkı olmuş Türkiye halkı