Cu cât se scumpesc gazele de la 1 aprilie. Furnizorii au început să afișeze ofertele

adyrip1

8 comments
  1. Extras din articol:

* Cel mai mic tarif anunțat aparține **NOVA POWER & GAS**: abonament NOVA Casnic_pret fix 12 luni_preț valabil începând cu 01.04.2026 – 251,87 lei/MWh( cu tot cu tarifele de transport și distribuție), costul final, inclusiv valoarea abonamentului lunar, TVA și accize fiind de 304,76 lei/Mwh.
    * A doua cea mai ieftină ofertă este anunțată de **Electrica Furnizare**: abonamentul de tip Gaz Stabil având o ofertă de preț valabilă începând cu data de 1 aprilie (inclusiv tarifele de transport, distribuție, accize, TVA și valoarea abonamentului) de 337,24 lei/Mwh
    * **E.On Energie** a anunțat o ofertă de preț pentru abonamentul de tip E.On actual Assit Gas de 354,13 lei/Mwh (inclusiv tarifele de transport, distribuție, accize, TVA și valoarea abonamentului)
    * **Engie România** a anunțat o ofertă pentru abon amentul ElectriGaz de 365/Mwh (inclusiv tarifele de transport, distribuție, accize, TVA și valoarea abonamentului)
    * **PPC Energie SA** are cele mai scumpe oferte de preț, pentru abonamentul PPC Gaz Online anunțând un tarif de 406,4 lei/Mwh, iar pentru PPC Gaz Simplu de 413,66 lei/Mwh (ambele oferte incluzând tarifele de transport, distribuție, accize, TVA și valoarea abonamentului)

După cum se poate observa, tarifele cresc de la 1 aprilie de la 0,29 lei/Kwh cât se percepe în prezent, la 0,304 – 0,413 lei/Kwh.

2. Ce sa zic, succes partidului AUR ca a castigat alegerile din 2028.

3. Daca votantii lui Nicusor ar avea contracte de gaze pe numele lor, ar fi tare suparati.

4. Crestere intre 10 si 35 % , cu aceste scumpiri depasim Slovacia la pret , Romania are extractie de gaze cam 1/3 din consum si Ungaria are pret la jumatate fata de Romania . Multumim pentru toate masurile imbecile care au redus puterea de cumparare a populatiei.

5. nu cumva romania a fost pe locul 1 la productia de gaze?

6. Eu astept pana in martie sa vedem ce se intampla cu plafonarea, era vorba ca vor sa prelungeasca inca un an sau 6 luni, nu mai stiu pe unde am citit. Graba strica treaba

Judecand cu cea mai mica oferta de pret la nova, pretul actual plafonat fiind de 0,29kwh si se duce la 0,304 , inseamna o crestere de 3%. Deci la o factura de 100 de lei, vom plati 103. Nu e asa horror.

Asteptam sa vedem, cu rabdarea treci si marea. Probabil daca ramane asa, ne vom muta toti unde e mai ieftin, cum am facut la hidroelectrica pe partea de electricitate. Csf…

7. Dacă chiar vor să scoată plafonarea, trebuie să bage o companie de stat să ofere la prețuri mult mai mici, cum a fost cazul hidroelectrica unde cred că s-au mutat sau se mută majoritatea. De ce nu am putea face direct contracte cu Romgaz?

Leave a Reply