За втори път нямам интернет, докато работя.

Ето обслужването, което получавате.

Пуснал съм жалба към КЗП.

varnenskiq_sokol

11 comments
  1. “ми в момента това ни е дадено като слот” 🤡

2. 😆😆😆😆 оправи си го.
    Ресни обудурването.
    Нямат слот.😆😆😆😆

3. Това което работи при мен е оплакване през формата на сайта им. Правят проверка и могат да ти възстановят част или цялата месечна такса. Няма смисъл да се хабиш да си говориш със съпорта им или да ходиш до магазин.

4. Тоя интернет не е мой, той ми бе даден

5. За линчуване са.Приложението е батак откакто съществува най-вероятно и сякаш нарочно не искат да го оправят,а не можеш да се ебаваш когато става въпрос за пари когато си 1 от 3те големи телекомуникационни компании в страната.Миналата седмица 2 пъти ми взеха 8лв.Вместо да ми вземе всичките 7.66€ ти взимат 8лв и изписва ,че имаш 7лв останали без никакъв план.Съпортът не отговаря дори и 10/15мин да стоя,по телефона ми се подиграха и ми казват,че нищо не излиза като транзакции и нищо не можели да направят,на място ме излъгаха,че директно от там ще закупя планът който не се получава да купя от приложението и вместо това ми ги заредиха просто на сметката в приложението отново(от 3тия път стана да го купя явно се наядоха) и прехвърлиха топката на тези от myvivacom.И там нищо не им излизало като транзакции.Е какво трябва да стане с извлечение ли да ги доказвам тези плащания защото малоумната им система която бъгва за 15ти път не работи.

6. Ти кво очакваш? Да щракнат с пръсти и да ти оправят проблема ли?

Интернета не е нещо, което да не може да се прецака.
    Като сезираш КЗП какво?

Интернета е услуга, която ако не се сещаш е възможно да има прекъсвания, повреди и т.н. не си единствен вероятно, който има проблем, хората са ти дали час/ден.

Ако не ти харесва, имам лоши новини – не съществува доставчик, който да няма някога си проблеми.

Бахти хората. Света не се върти около теб.

Как по-точно се подиграват с хората? Тва някаква любима фраза на мрънкачите ли е?

7. Пусни си хотспот споко няма да умреш

8. А защо не си дадеш hotspot за момента?
    Или защо не опиташ сам да рестартираш и поиграеш с настройките на рутерите , не винаги причината за липса на Интернет е толкова сложна, пък и ако си IT, обичайно чичаците, които идват трябва да знаят по-малко от теб.

9. “За допълнителен слот, можете да заплатите 19.99 евро такса”

10. 3 или 4 дни без да ти отравят услугата и ти дължат пари обратно, поне така е по-договор. И аз бях така една година, работа от вкъщи, техниците идват след дни, оправят колкото да кажат, че са го оправили и на следващия ден пак се губи сигнала.

Имат си имейл, пиши им на имейл и че се оплакваш от услугите им, че ще преминеш към друг доставчик.

Leave a Reply