Tak, dokładnie… miejsce, sens… czytam i wiem, że świat upada.
Sugeruję walkę z systemem, używaj telefonu i skup się na ekranie przechodząc przez ulicę
Fajne foto 🙂 Kontekst za to smutny.
Co następne, zakaz srania do paczkomatu?
Literalnie Folwark Zwierzęcy
I tak ci co mają to zobaczyć tego nie zobaczą, bo patrzą na telefon.
Powiem Wam że dopóki sam nie zacząłem jeździć samochodem, to nie wierzyłem w dwie rzeczy: w to wchodzenie bez patrzenia z telefonami oraz w dwie baby gadające przy przejściu 😀
Ktoś mi wytłumaczy, co jest tu żartem? I co ma Orwell do używania komórek na przejściu dla pieszych?
Komunis upad ale metody się nie zmieniły
Ostatnio prawie zgarnąłem na maskę przedstawiciela najmłodszego pokolenia ze smartfonem przyklejonym do twarzy. Młody maszerował do szkoły środkiem jezdni.
Czy w pobliżu tego znaku nie ma jakiejś placówki edukacyjnej?
Zakaz używania kalkulatorów
Dąbrowa Górnicza
Ten chodnik faktycznie wygląda jakby go w ’84 kładli 😏.
13 comments
Bardziej idiokracja
Tak, dokładnie… miejsce, sens… czytam i wiem, że świat upada.
Sugeruję walkę z systemem, używaj telefonu i skup się na ekranie przechodząc przez ulicę
Fajne foto 🙂 Kontekst za to smutny.
Co następne, zakaz srania do paczkomatu?
Literalnie Folwark Zwierzęcy
I tak ci co mają to zobaczyć tego nie zobaczą, bo patrzą na telefon.
Powiem Wam że dopóki sam nie zacząłem jeździć samochodem, to nie wierzyłem w dwie rzeczy: w to wchodzenie bez patrzenia z telefonami oraz w dwie baby gadające przy przejściu 😀
Ktoś mi wytłumaczy, co jest tu żartem? I co ma Orwell do używania komórek na przejściu dla pieszych?
Komunis upad ale metody się nie zmieniły
Ostatnio prawie zgarnąłem na maskę przedstawiciela najmłodszego pokolenia ze smartfonem przyklejonym do twarzy. Młody maszerował do szkoły środkiem jezdni.
Czy w pobliżu tego znaku nie ma jakiejś placówki edukacyjnej?
Zakaz używania kalkulatorów
Dąbrowa Górnicza
Ten chodnik faktycznie wygląda jakby go w ’84 kładli 😏.