Elindul a videó, és néhány másodpercig úgy érzed magad, hogy a kereszténydemokrata államtitkár egy csapásra értelmetlenné tette a világ összes eddigi – és pláne ezutáni – politikusi how do you do fellow kids-görcsölését. Állóképes kamerafelvételen látjuk, ahogy böhöm nagy fejhallgatóval a fején ül egy asztalnál, úgy járnak az ujjai a billentyűkön, hogy Török „Kodiak” Balázs, egykori kollégám és legendás CSGO-harcos visszavonulna a látványtól (ha nem vonult volna már egyébként is vissza), pörög az adrenalinforraló elektronikus zene, a háttérben semmitmondóan szürke, animált kőfalak (szakértő szemek szerint ez Counter Strike, méghozzá GIGN skin és valami custom map lehet).
De aztán a videó 4. másodpercében, épp amikor a háttérvideón valami történne, bekövetkezik a Fordulat, a minimum, de tényleg csak minimum 360 fokos. „Na ezt hagyjuk” – sóhajt fel levegőért kapkodva, mint egy írek általi kilencvenharmadik perces tüdőlövést elszenvedett miniszterelnök. Leveszi a fülest, és a kamerába kezd el beszélni, ahogy azt egy ország látta Taki bácsitól és a Nagy Fehértől. A hasonlat tökéletes – nem azért, mert én találtam ki –, ekkortól ugyanis éppen olyan didaktikus minden egyes másodperc, mint a Szomszédok zárómonológjai.
– állapítja meg velősen, de a frontról frissen hátravont katonák lihegő kimerültségével Soltész államtitkár, majd azt is elmondja, hogy hanem mi: halál, pusztulás, szenvedés. Brüsszel ezt akarja, de mi megvédünk titeket, fiatalok, ahogy a nemzetet is – nyögi ki utolsó erejével, hogy aztán az utolsó utáni nagy sóhajtás egy hajrá magyarokba torkolljon.
CS GO fiataloschan….
—
Connect_Rate_5453
31 comments
?
[https://444.hu/2026/02/02/soltesz-allamtitkar-kiprobalta-a-counter-strike-ot-es-ugy-erezte-szolnia-kell-a-nemzet-ifjusagahoz](https://444.hu/2026/02/02/soltesz-allamtitkar-kiprobalta-a-counter-strike-ot-es-ugy-erezte-szolnia-kell-a-nemzet-ifjusagahoz)
Valaki 360 no scope-olja már le egy cs szerveren…
amikor próbálsz értelmiségiként fogalmazni , úgy hogy kurvára nem vagy az

Mondd el, hogy fingond nincs a gamer kultúráról, anélkül hogy elmondanád tipikus példája. CSGO-nak ráadásul köze nincs háborúhoz, szimplán FPS.
Mi lesz a következő a WOW? Azt a végén elmondja, hogy StormWind City-t ellepték a Migráns Orkok?
Tehát a “drága fiatalokat megvédik” a CS mindenfajta verziójától, nehogy játszanak velük.
Pedig rendszergazdai jog nélkül portable változatban is letölthető, futtatható, azaz minden digitális kultúra osztályteremben ott van a gépeken leirthatatlanul.
Újabb nerfidesznyik siker és rekord!
Még 2 hónap!
Kurvára remélem hogy egy tisza győzelemnél ez az ember elő lesz véve tekintve hogy tudott juhász péter pál dolgairól…. kibaszot kdnp
Ez 1.6 de ne zavarjon!

Rákay Filip már game-t is fog rendezni közpènzből?
Ennek a videonak megis **ki a jo bubanatos budos lofasz a celkozonsege**?
* Memesiteni akarjak, hatha behuznak par fiatalt? Ki a fasz fog ettol nem jobban taszitodni a vergodesuktol?
* Vagy pont a nagyikra lonek, hogy lassak a komolysagot: a haboru nem jatek? Aki erre rezonal az mar ugyis oda huzna, nem?
Nem ertem, hogy egy ennyire cringe es kepmutato buta szarsagot hogy lehet kihanyni (kitalalni, jovahagyni, elkesziteni, kiposztolni). Szekunder szegyenerzet lvl100.
Megvéd a jóságos Miki bácsi, Fiattal,
Mondjuk, ha közben jön valami pedofil, vagy hülyére vernek a gyermekotthonban, az nem számít hiszen úgyis bűnöző vagy. Esetleg ha valamilyen súlyos betegségben szenvedsz, akkor Miki bá és a haverjai szívesen félreállnak, hogy majd a civilek összegyűjtsék rá a pénzt. De becsszó, megvédenek.
Hogy akar megvédeni az államtitkár úr, ha még az 1.6-tal se boldogul?
Csak hoi4 megnetalálja na az igazi háború párti game
Mert ő aztán nagyon tudja milyen a háború.
Halál, pusztulás, szenvedés, éhínség én ezeket mindet saját szememmel láttam a Ghost of Tsushimában.
Én addig nem tudom komolyan venni ezt a kormányt amíg nincs Minecraft szerver!
Zsák krumpli ide, 50 rugó oda, Minecraft szerver nélkül egyszerűen hiteltelen az egész…
A fidesz betiltaná a CSGO-t! Ez veszélyes! Ne hagyjuk!
🙃
Ja pierdole
Ezeket nem lehet feljelenteni álhír terjesztésért?
Inkább arról beszéljünk hogy ő is sok évig tudta hogy mi megy a szőlő utcában és ő sem tett semmit…
“Halál, pusztulás, szenvedés”
Mindennapjaink része háború nélkül is.
Pedo
Bácsi bácsi! Tícsuk bé a fakardot is! Meg a háború párti honvédséget szereljük le. Esetleg a háborús filmeket is. A kelly hősei után mindig ki akarok menni a frontra lődözgetni kicsit. Köszi hogy itt vagy és megvédel bácsi! Üdv, egy 33 éves fiatal. Ps: A kurva anyád!
Fiatalok mutattak nekem egy háborús játékot:
A felvételen az 1.6 látható, hány éves is lehet most az 1.6? Olyan 20?
Most nem akarok extra boomer lenni, de a “fiatalok” 99% ötlete sincs az 1.6-ról mert amikor születtek akkor jött ki a játék…
(közben megnéztem, az 1.6 “csak” 26 éves még)
Olyan életerővel mondta, hogy azt vártam melyik szótagnál patkol el végelgyengülésben.
A bácsi legutóbbi játékos élménye a doom lehetett (volna), amit még billentyűzettel kellett játszani, amit nem a miséről hazamenet meséltek neki a ministráns bajtársak….
Ha már ilyen videó kell, hogy megy a háttérben a fight, igazán találhattak volna 5 perc keresés után valami COD gameplayt.
Ha tényleg kipróbálta volna, akár csak pár percre a CS-t: remélem, hogy ment neki a vote kick, mert fraggelés helyett megfordul okoskodni…
Nagyon rossz számok jöttek a fiatalok köréből úgy látom.
Kibaszottul krindzs, szánalmasan szar.
Még jó, hogy bal… ok a Cs hez mert ha látnák a CS-raktáram, még azt is ellopnák.