Puzzleheaded-Tie5667

13 comments
  1. A je teda Babiš slabý premiér nebo ne? Já jen že mu to v médiích bylo vyčítáno.

2. Hele já nechci zabředávat do toho kdo má pravdu, kdo nemá pravdu. Ale Motoristi to mají v podstatě spočítané.

Jsou ve vládě dva měsíce a už proti nim je půl milionová demostrace / petice. Zajímalo by mě, co to muselo s Macinkou udělat. Jestli je takový bezpáteřní narcis, že to má u prdele a nebo začal šňupat kokain, aby vydržel ten tlak. Protože ten tlak musí být obrovský. Věřím tomu, že Babiš, ačkoliv na venek působí klidně, ho musel zjebat na tři doby jako amatéra.

U Turka si dovedu představit, že ten borec nemá žádnou sebereflexi a spolu se Sedláčkovou šukají každý večer za zvuku Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! SA marschiert mit ruhig festem Schritt. Ale u Macinky mi to moc nesedí a zajímalo by mě jak to psychicky dává.

Kdysi jsem četl, že MAcinka řekl, že nebudou druhé Věci Veřejné a plánují zůstat i další volební období. Ve světle včerejší demonstrace si říkám, jestli vůbec přežijí toto volební období.

3. Děje se v podstatě to samé co v Rusku, Putin/Babiš se obklopil takovými imbecily, že vedle nich vypadá relativně racionálně.

4. Co Babišovi taky zbývá? Chce vládnout, ne donekonečna řešit nějaké aféry a žaloby, kvůli straně na chvostu.

5. Najednou Babiš není ulhaný manipulátor? Myslím si, že za celou kauzou je něco víc, lépe řečeno něco míň, dokonce Babiš se naučil hrát na obě strany, aby neskončil jako totální trotl před Pavlovci? Zvláštní.

6. Mně toho Babiše už i je trochu líto. Takové dementy si snad ani on nezasloužil.

7. Takže Bureš bere na vědomí, že Turek nikdy nebude ministrem a zároveň sámoznamuje, že Macinka změní způsob komunkace… Neboli jak Macinkovi ne jednou, ale hned dvakrát nasrat na hlavu. 

8. HaHHaHaahaHahaHa…víš kdo taky ještě staví prcinku do latě?

9. Bych možná radši kdyby pokračovali jak teď, aby se nezapomnělo, co jsou zac

10. Ten babis je hroznej srac proste 😀 priposrana gaunerska krysa ktera se klepe aby nebyla vydana ke stihani protoze vi ze to projede. Beozbratlej kripl. Nechapu ze muze chodit bez ty patere. A to Fialovi vycitali ze je slabej, tenhle zakarpatskej smejd je uz rozteklej rosol. Uz to ze ani nepoprel, jak ho Macinka zminoval ze ma jeho podporu je od Babise sracstvi. On neresi ze to Macinka posral ale resi ze mel spatnej styl komunikace…

11. Co mu taky zbejvá když ho autisti a okamurovci držej za koule. On je na svý straně potřebuje.

Věřim tomu že kdyby mu bez nich nehrozil rozpad většiny tak by Micinka letěl jak namydlenej blesk i s Turkem zasunutým v jeho análu.

12. Mě se libi, jak Babiš definitivně v tom rozhovoru pohřbil Turka jako ministra.

Od začatku bylo jasné, že Babišovi budou dělat podržtašky, ale takto si do nich kopnout.

Leave a Reply