Forrás: facebook.

MrCsalamade

44 comments
  1. Vagy csak az első képen nem törölte le teljesen a szénport magáról, egy kitüntetett bányászról beszélünk, héló!

2. Engem nem érdekel, hogy van benne egy vonóval… Az sokkal nagyobb baj, hogy nem ért semmihez, mégis jól megfizetjük.

3. Nincs kifehérítve. Soft diffuse lighting, alapozó takarja a ráncokat, szemből (is) meg van világítva ezért nincsenek árnyékok. Maga a képnek is viszonylag alacsony a kontrasztja, pl az íny is elég vérszegény rózsaszín. Sok fényképész nem szereti a túltolt utómunkát, egy telefonos auto filter valszeg feljebb tolná a kontrasztot és szaturációt.

tldr: ne legyünk gyulák pls

4. Szerintem egy szép roma nő … Így is… úgy is.. Ezek már csak ilyen ” a Fideszben csak szép nők vannak ” faszság… Bár nem sok van. És abból van 10 százalék aki jól is néz ki.

https://i.redd.it/v2dcck3964hg1.gif

5. Miért most kérdés? Látható volt rajt régen is.

6. Én is szégyelleném a pártban. Végén még elküldenék WC-t pucolni a kis purdét…

7. Az első kép az nem profi, emiatt a fények el vannak tolódva. Látszik is, hogy össze-vissza vannak a fények.

8. Ezen tök hülyeség lovagolni. A smink meg a fotó beállítások/utómunka eleve más tónust ad a bőrnek. Ez minden bőrtípusnál így van.
    Rengeteg hollywoodi fekete színésznő is sokkal világosabb bőrűnek néz ki képeken és a filmen, mint valójában.
    De említhetném a manapság divatos K-POP sztárokat, akik szintúgy totál fehérre vannak púderezve.

9. Persze hogy mordori, mit vártál? 😀 Max a fogát fehérítették csak 😀 😀

10. Mi a baj vele? Ne lovagoljunk már a témán. Legalábbis én nem tudom ki ez, de ha jól végzi a dolgát, rendes ember fasznak kell meghurcolni őt is?

11. A bőrszínét nem kifogásolnám, nagyobb probléma, hogy egy mocskos, aljas csorda szekerét tolja.

Koncz Zsófia megválasztásai kapcsán az ellenzéki oldalról több alkalommal is megfogalmazódtak vádak ételosztással, köztük krumpliosztással kapcsolatban, ám ezeket a hivatalos szervek általában elutasították, vagy nem találtak jogszabálysértést.

Tehát “a hivatalos szervek általában elutasították, vagy nem találtak jogszabálysértést.” ami nem jelenti azt, hogy nem történt szavazatvásárlás, hisz a “hivatalos szervek” pártirányításúak.

12. Mindenki tudja, aztán mi van ezzel? Borsod 6. vk.-ben amúgy se imádják a kisebbséget.

13. OP se járt még Kelet-Magyarországon. Máshogy néznek ki az emberek, mint a Dunántúlon. Tudod, a homogén nemzet képe csak Orbán és a budapestiek fejében él. Lépd át a Tiszát, és talán feltűnik, hogy mennyivel több a sötétebb bőrű, sötétebb hajú ember (nem, vidéken nem mindenki cigány, csak Manchesterben). A Dunakanyar környékén sokkal több a német és a tót, mint máshol, és ez a Budapest környéki demográfiára elég nagy hatással van. Voltak rokonaink a Kunságból, és kb úgy néztek ki, mint az anyukája. Meglepő módon ők se voltak cigányok. Ha meg igen, akkor legalább van valami közös Krúbiban és bennem.

14. Enyhe hányingerem van hiába egy körbe fogjuk húzni az ixet áprilisában.
    Szeretjük a cigányokat vagy sem?
    Igaza van Lázárnak vagy sem?
    Baj ha egy cigány országgyűlési képviselő vagy miniszterelnök lesz vagy sem?

15. Ha valakinek tényleg inkább wc-t kéne kefélnie, az pont ő. Mindenkinek jobb lenne.

16. Egyébként tökre szimpatikus, kedves arca van, nem értem, hogyan lehet fideszes? Átlagban vagy elálló szemek, vagy jó nagy bélrendszer, vagy pacal fej, vagy bajusz szükségeltetik, hogy tag legyen valaki, nem? 

17. Azért fehérítik ki, nehogy lázár elküldje a budiba takarítani.

18. A bal oldali képen lévő csaj tényleg úgy néz ki, mint aki kirakta a túlsúlyos Kevinkét az iskolában, hogy a fiú idén másodjára is el tudja kezdeni a harmadik osztályt. Aztán meg rohan a CBA-ba bevásárolni, hogy ebédre megfőzze a zsíros csirkepaprikást, amit később felszolgál a férjének aki amúgy ‘építési vállalkozó’ és este ér haza az aszfaltozásból. Aztán még hozzá is teszi, hogy ‘jó étvágyat szerelmem, bezzeg a magyarok 2 napig is csak levest bírnak enni, mer nincs pízük húsra’ ‘Kevinke csillagom megirtad az olvasás házit? Tudod mondta Éva néni, hogy nem vagy türelmes’

19. OP, hallottál már a lámpákról és a stúdióvilágításról?

20. Méhozzá jóféle, én sem értem miért maszkolják..
    Vagy éppen Lázár miatt

21. Mert akkor vonatot kellene sikálnia. Komolyan: smink eltakarja a bőrszínét. A kiegyenesített haj miért nem azt jelzi, hogy gondja van a származásával? Különben sem tudja letagadni, a mosolya elárulja, és akkor mi van? Amúgy meg a Koncz tipikus zsidó név, szóval nem hiszem, hogy ne vállalná fel.

22. Nem cigany hanem egyszeru brooklini neger. Ha rasszizmusrol van szo fontos a pontossag.

Leave a Reply