https://stojimezaprezidentem.cz/ — Pixel_CZ Tags:Czech RepublicCzechia 6 comments A kolik z nich je fake? Stojíte za komoušem. Paráda takže turek měl pravdu? 700k lidí je vážně menšina z 10M lidí v celé čr! /samozřejmě že sarkasmus … Jsem volič Pavla (klidně ho budu volit znova, pokud se neukáže někdo lepší) Ale tohle číslo u jakési “petice” bych nebral moc v potaz / možná hodně s rezervou. Ono celkově s Milion Chvilek mám potíže (a to je v některých aktivitám jsem schopný podpořit) Furt málo. No… ty podpisy jsou asi tak pravý, jako kozy Lely Vémolový. Ale jinak dobrá práce. ❤️ Leave a ReplyYou must be logged in to post a comment.
Jsem volič Pavla (klidně ho budu volit znova, pokud se neukáže někdo lepší) Ale tohle číslo u jakési “petice” bych nebral moc v potaz / možná hodně s rezervou. Ono celkově s Milion Chvilek mám potíže (a to je v některých aktivitám jsem schopný podpořit)
6 comments
A kolik z nich je fake?
Stojíte za komoušem. Paráda
takže turek měl pravdu? 700k lidí je vážně menšina z 10M lidí v celé čr!
/samozřejmě že sarkasmus …
Jsem volič Pavla (klidně ho budu volit znova, pokud se neukáže někdo lepší)
Ale tohle číslo u jakési “petice” bych nebral moc v potaz / možná hodně s rezervou.
Ono celkově s Milion Chvilek mám potíže (a to je v některých aktivitám jsem schopný podpořit)
Furt málo.
No… ty podpisy jsou asi tak pravý, jako kozy Lely Vémolový. Ale jinak dobrá práce. ❤️