Hiába lett csoki Szabó Bárton az MKKP szóvivője, az emberek kegyetlen diszlájk hullámmal fejezték ki a véleményüket, hogy nemcsak a Kutya Pártból, de a Kutya Párt szóvivőjéből, Szabó Mártonból is elegük lett.
De ennél még rosszabbak a hivatalos Kutya Párt aktivisták, listavezetők válaszai is az elmúlt hetekben történtekre, amit a Kutya Párt visszalépésének elmaradásával kapcsolatban és az akcióik terén elkövettek. Kigyűjtöttem az emberek reakcióit, és hogy erre miként reagál maga a párt, így legalább van egy elképzelésünk arról, mi lenne, ha parlamentbe kerülnének, hogyan válaszolnának civil emberek kérdéseire.
—
Worth_Ad_7305
39 comments
Mi ez a fotó Csokiról?
A kutyapárt jó ideje nem vicces, hanem kínos.
Színvonal
https://preview.redd.it/hgwsmgj6h8hg1.png?width=363&format=png&auto=webp&s=d955be7a23f6d438601598c8303813d2842048e5
nagydàvid kussolj már
https://preview.redd.it/rjwmfs0sh8hg1.jpeg?width=853&format=pjpg&auto=webp&s=8ed54462f704da6e5760930aee6242087bf3f443
https://preview.redd.it/4z648u3th8hg1.jpeg?width=1661&format=pjpg&auto=webp&s=92ff46dd9cf24794a13e5e075db43282d953b793
Be kell látni, az MKKP nem párt, egyszerű bohócok gyülekezete. (1BOGYÜ?)
Nagy Dávid pedig továbbra is Gyurcsány-díjra pályázik látom. Mi lesz a következő? Magából kikelve fog kurvaanyázni a kommentelőkkel?
Minden tekintetben szégyenek vagytok, én pedig szégyellek titeket minden másodpercben, amit elvesztek faszkodással egy normális párttól.
Csoki sem véletlenül van betonig oltva a saját csatornáin. Kis napraforgó.
68 nap és a DK-val együtt lesztek lehúzva a klotyón! 🙂
a fasznak kell amúgy feltenni félóránként egy posztot ezekről?
A kutyapárt tudja, hogy Dávid milyen ellenszenves a legtöbb ember számára? Nem értem ezt az egészet, ha tudják, ha nem. Csoki meg hát, egy külön rejtély, mit gondol.
Ezeknek mire fel ekkora az arc? Komolyan, ha már mindenképp be akarnék juttatni vmi nulla támogatottságú kispártot hogy vegyenek el 5 mandátumot, mert az milyen hasznos a kormányváltáshoz, hamarabb szavaznék egy jobbikra is mint ezekre. Szerencsére semmi szükség egyikre sem.
Ha a lehető legjobb szívvel állunk hozzá, akkor is az a megfejtés hogy az MKKP vezetése politikai érzék nélküli infantilisokból áll. Állítom a támogatásuk rögtön megduplázódna ha kiírnák hogy most nem indulnak azt kész. Nagyon nem most van itt az ideje a Tisza ellenzékének lenni.
Nem szabad aláírni nekik és kész
Csoki nagyon rossz lóra tett
Kovács Gergő is sok feljelentést tett az előző vezetés ellen. Oh wait…
Kétfarkú kutyaszar nagyot megy megint
>Elég volt Szabó Mártonból és a Kutya Párt botrányos akcióiból Így zúdul rájuk a népharag!
Basszus minek ez a szájbarágós Szovjet propaganda-megfogalmazás?
Kicsit off, de bazmeg, hogy egy felnőtt férfi Csoki néven akarjon érvényesülni a közéletben, ráadásul a „vegyetek komolyan, lécci” szegmensében próbálkozva, ezt sosem fogom megérteni.
Off: ez az utolsó amivel kritizálni kell Csokit az utóbbi időkben, de basszus hogy ez a zöld felső le nem szakad már róla, nem hiszem el 😅 Mindenhol, mindenkor, szerintem egy éve ebben megy mindenhova. Mikor még közönségtalin voltunk tavaly, akkor is ebben volt, azóta tűnik fel 😅
Bárcsak ez lenne az egyetlen rossz döntése 😏
Es csak azt nem ertem, minek foglalkoztok ezzel a Csokival, en par hettel ezelottig nem is hallottam rola, ez egy senki.
Off, Csoki megborotválkozott?
Innentől kezdve egyértelmű hogy megélhetési politikusok csak alacsonyabb a léc a bejutásra mint a dknál vagy bármelyik másik cringe pártnál …ez már nem vicces mi tartjuk el őket és ilyen gecik mondván hogy csaaaak viccc
https://preview.redd.it/in693o0js8hg1.jpeg?width=1080&format=pjpg&auto=webp&s=b0c5b44dcf2d47c7b1b75bca7559aeb26239342f
kretén banda…kell nekik az 1%
A jópofák többnyire jó pofátlanok.
2022-ben ha nem lett volna kutyás jelölt nem lett volna Fidesz 2/3
remelem egyszer megtudjuk, hogy Csokit mivel fogjak, vagy mennyit kapott ezert
kibaszott szegyen, kibaszott szomoru
Ti hitetették el Csokival, hogy mindig igaza van. Hát ez lett a vége.
Majd ha a hegyvidéki polgármester is felkészülten nekiáll eltakarítani az élősködőket, majd akkor lehet arcoskodni.
…ehhez képest Győrben: [https://www.reddit.com/r/gyor/comments/1qumc9e/elt%C5%B1nt_17_milli%C3%A1rd_a_lak%C3%A1skassz%C3%A1b%C3%B3l_hol_a_p%C3%A9nz/](https://www.reddit.com/r/gyor/comments/1qumc9e/elt%C5%B1nt_17_milli%C3%A1rd_a_lak%C3%A1skassz%C3%A1b%C3%B3l_hol_a_p%C3%A9nz/)
Kovács Gergely jópofa és volt néhány jó intézkedése az MKKP-nak, viszont már egy ideje azt érzem, hogy sokkal inkább csak kínos már ez az egész, mint vicces.
Most én nem tusom, hogy ez a Nagy Dávid figura mikor lépett színre, de minden kommentjétől, minden megszólalásától szekunder szégyenérzetem van. Az egész hapsitól olyan érzésem van, mint amikor általános iskolában, valaki kapott egy teljesen korrekt kritikát, és az egészet úgy fogta fel, hogy “velem nincs semmi probléma, mindenki csak irigykedik rám”.
A csoki tényleg mérgező a kutyáknak
Te vagy az emberek? Én emberek meg szeretik ő(ke)t
Kár a Csokiért , csíptem, de ezek után már kuka.
én bírtam a kutyákat, de kibaszott gáz ez a vergődés, ezt a politikai karriert el kell engedni, menjenek vissza kátyút festeni az jópofa volt.
Ez a csoki mint céltábla, gyűlöletposztok, kezd unalmas lenni. Miért csinálsz külön posztot összegyűjtött képernyőfotókból, mikor mindannyian látjuk, hogyan megy Csoki gyalázása a kommentekben, a tartalmak alatt, a posztok alatt, stb. Mi volt most ennek a hozzáadott értéke?
A közmédia színvonala sárdobáló tartalmat gyártani a kommentmező sárdobálásából.
Szerintem, mióta Kovács Gergely idejét lekötik a 12. Kerületi feladatok. A kutya párt már nem a régi.
Én eddig azt mondtam, nem a Fidesz fizet nekik az indulásért, csak szimplán ennyire hülyék. Hát, már magam sem tudom.
Ez az erőltetett izzadságszagú haha hihi xd vicceskedés az amúgy nagyon komoly már nem viccpártolyan szinten kurva kínos hogy arra szavak nincsenek.
Jobban utálom már őket kb mint a dk-t pedig az már egy szint. Azokról tudod hogy óellenzéki roncsok és hogy hol állnak.
De ez amikor a “nagyon komoly párt” dolgok teljes tudatában inkább toronymagas arroganciával elkreténkedik mindent az azért külön kurva szánalmas.
Szánalmas ami ámokfutást lerendez Dávidka. Külön bosszantó hogy az amúgy szimpatikus Csokker ehhez asszisztál.
Pedig baromira tetszettek a kutyàk dolgai anno, jó közösségteremtő dolgok/célok, vicces megvalósítással…de be kell látni hogy a nagypolitika nem az ő terepük. A kommunikációjuk pedig egyenesen bicskanyitogató. Vidéken ilyen dumàval f2f max két sallerre tenne szert bármelyik, nem szavazatra…